Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KALIAKRA Beach


Descriere

Beneficiind de o locatie privilegiată pe malul mării in statiunea Albena, Hotelul Kaliakra oferă camere frumos amenajate, cu vedere minunată la mare, precum si optiuni all-inclusive plus si tip dine around. Tariful camerei include utilizarea gratuită a 2 sezlonguri si a unei umbrele de soare. Este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Seara, restaurantul oferă meniuri tematice cu preparate din bucătăria balcanică, italiană sau mediteraneană. De asemenea, se oferă o selectie specială de branzeturi, carnati si delicatese din peste, precum si un meniu pentru copii. In plus, oaspetii au la dispozitie bufete sănătoase cu legume si fructe proaspete si un snack bar.

Toate camerele si suitele de la proprietate au TV prin cablu, aer conditionat, cutie de valori, minibar gratuit si balcon. Băile private au cadă sau dus, uscător de păr si articole de toaletă gratuite.

La Hotelul Kaliakra oaspetii au la dispozitie diverse facilităti de sporturi nautice, precum hidrobiciclete, ski-jet, schi nautic, windsurfing si scufundări. De asemenea, oaspetii pot juca volei pe plajă, mini golf, tenis, baschet, squash, biliard si tenis de masă.

Se oferă programe de divertisment si spectacole de seară de 6 ori pe săptămană. In fiecare seară oaspetii se pot bucura de muzică live in restaurant.

Aeroportul orasului Varna este la mai putin de 41 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.