Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Dolphin Hotel


Descriere

Hotelul are 171 de camere, toate cu balcon/terasa cu vedere la mare, aer conditionat, incalzire, WC, baie sau dus, frigider, radio, uscator de par, telefon, TV prin satelit.
Camerele pentru familii si suitele Junior cu gradina privata, WC/baie/dus, tv prin satelit, aer conditionat, incalzire, frigider, uscator de par, telefon, mini-seif, restaurant principal, hol cu tv prin satelit, taverna, bar principal, bar de piscina, bar de plaja, mini-magazin, schimb valutar, cutii-seif, internet cafe, teren de joaca pentru copii, piscina pentru adulti si pentru copii. Umbrelele si sezlongurile de langa piscina sunt fara plata, iar cele de pe plaja cu extra-plata. Bufet pentru micul-dejun si cina, teren de tenis, de baschet, biliard, volei pe plaja, sah in gradina, sporturi acvatice pe plaja. Program de animatie cu muzica folclorica si live de doua ori pe saptamana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.