Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BOLERO GRIFID HOTEL

   Nisipurile De Aur, Bulgaria


Descriere

LOCALIZARE

Grifid Bolero 4* este localizat in centrul statiunii Nisipurile de Aur, la 50 de metri de plaja si 15 km de Varna. Aeroportul International Varna este la aproximativ 30 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscine: Plaja privata. La exterior - Lagoona Pool (jacuzzi incorporat), Classic Pool (latime 12 m, lungime 25 m). La interior - piscina incalzita cu latimea de 13 m si lungimea de 30 m. Sezlonguri, prosoape si parasolare.
Aqua Park - 8000 m2, doua sectiuni separate pentru adulti si copii.
Grifid Mini Club (4 - 12 ani): Activitati si ateliere conduse si supervizate de ingrijitori specializati. Mini-disco, aqua-disco, yoga, petreceri tematice.
Teen Zone (12 - 17 ani): animatori, play-stations, calculatoare, karaoke, jocuri arcade.
Bolero Wellness & Relax: bai turcesti, sauna, bai cu aburi, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare, cosmetica, frizerie si coafor.
Activitati sportive si de relaxare de grup sau individual: sala de fitness, aerobic, gimnastica, tae-bo, yoga, aqua-gym, aqua-jogging, polo pe apa, tenis, baschet, volei, fotbal, tenis de picior, tenis de masa, darts si multe altele.
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, activitati sportive si de recreere, spectacole si muzica live.
Patru sali de intalniri cu capacitatea intre 16 si 400 de locuri, dotate cu echipament audio-video si flipchart.
Alte facilitati: servicii de spalatorie, de calcatorie, medicale si schimb valutar.

RESTAURANT

Restaurante: Bolero Main Restaurant, Terrace Restaurant, Bulgarian A la Carte Restaurant Old House, Asian A la Carte Restaurant Asia, Mexican A la Carte Restaurant Tex-Mex
Baruri: Pool Bar, Bar Salon, Midnight Snack, Grifid Coffee Shop, Beach Bar

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, aer conditionat, televizor, telefon, Wi-Fi, seif, minibar, baie dotata uscator si oglinda cosmetica.

ECONOMY ROOM (22 m2) - Capacitate maxima 2 adulti
DOUBLE DELUXE ROOM (25 m2) - Capacitate maxima 2 + 0/2 + 1/2 + 2 (copii sub 8 ani)
FAMILY ROOM (32 m2) - Capacitate maxima 2 + 2 /3 + 1
APARTMENT (35 m2) - Capacitate maxima 2 + 2 /3 + 1

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.