Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOLCE VITA SUNSHINE RESORT


Descriere



Localizare

Situat într-o pădure naturală din stațiunea Nisipurile de Aur, la doar 250 m distanță de plajă, hotelul Lti Dolce Vita oferă toate facilitatile pentru a petrece o vacanță minunată la Marea Neagră. 

Facilități Hotel

Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi următoarele facilități: restaurant principal cu terasă, 2 restaurante tematice, lobby bar cu terasa, lounge bar cu terasa, snack bar la piscină, centru spa cu diferite tratamente, saună, jacuzzi, masaj, salon de infrumusețare, sală de gimnastică, internet wireless în lobby, mini parc acvatic, serviciu de închirieri mașini, personal de divertisment, depozit de bagaje, teren multifuncţional de 5000 m² (minifotbal, volei, tenis de masă şi darts), parcare privată (contra cost).

Facilități camere

Camerele, care beneficiază de un decor elegant și modern, dispun de aer conditionat, uscător de păr, telefon, satelit TV, minibar, seif (contra cost ), balcon sau terasă și au vedere la grădină sau la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.