Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ADALYA OCEAN DELUXE HOTEL


Descriere

Localizare: Hotelul este localizat in statiunea Side, la 65 km de aeroportul din Antalya si la 10 km de centrul orasului Side. Facilitati hotel: Construit in 2012 hotelul ofera cazare in 3 cladiri cu 5 nivele fiecare. Pe langa restaurantul principal, hotelul mai are 3 restaurante a la carte cu specific turcesc, italian si mexican. Turistii pot servii o varietate de bauturi racoritoare la unul din cele 5 baruri ale proprietati. Piscina exterioara este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare, la fel si plaja privata care este cu nisip si pietris. Copii au si ei acces la o piscina exterioara, tobogane, mini-club si babysitting (contra cost). Centrul SPA ofera servicii de masaj, sauna si baie turceasca. Alte activitati disponibile la hotel sunt aerobic, fitness, volei pe plaja, biliard, darts si diferite programe de animatie. De asemenea hotelul dispune de sala de conferinta, serviciu de spalatorie/calcatorie, shopping center, mini-disco, iar conexiunea la internet Wi-Fi este gratuita. Facilitati camere: Camerele sun dotate cu aer conditionat centralizat, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice de baie premium, TV LCD satelit, telefon, mini bar, seif, facilitati pentru ceai si cafea, pardoseala cu parchet, balcon.

Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Side, la 65 km de aeroportul din Antalya si la 10 km de centrul orasului Side.

Facilitati hotel

Construit in 2012 hotelul ofera cazare in 3 cladiri cu 5 nivele fiecare. Pe langa restaurantul principal, hotelul mai are 3 restaurante a la carte cu specific turcesc, italian si mexican. Turistii pot servii o varietate de bauturi racoritoare la unul din cele 5 baruri ale proprietati. Piscina exterioara este dotata cu sezlonguri si umbrele de soare, la fel si plaja privata care este cu nisip si pietris. Copii au si ei acces la o piscina exterioara, tobogane, mini-club si babysitting (contra cost). Centrul SPA ofera servicii de masaj, sauna si baie turceasca. Alte activitati disponibile la hotel sunt aerobic, fitness, volei pe plaja, biliard, darts si diferite programe de animatie.

De asemenea hotelul dispune de sala de conferinta, serviciu de spalatorie/calcatorie, shopping center, mini-disco, iar conexiunea la internet Wi-Fi este gratuita.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu aer conditionat centralizat, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice de baie premium, TV LCD satelit, telefon, mini bar (se reumple zilnic cu apa, racoritoare si bere), seif (gratuit), facilitati pentru ceai si cafea, pardoseala cu parchet, balcon.

Info

***Descrierea este informativa. Pentru informaiile exacte, este necesara consultarea site - ului oficial al hotelului si a fact sheet - ului.

Site oficial hotel: https://adalyaocean.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.