Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKDORA RESORT&SPA HOTEL


Descriere

Hotelul Palmiye Garden Hotel este de 1500 de metri de mers pe jos de centrul orașului Side și la 400 de metri de mare, în timp ce Manavgat este la 8 km, iar aeroportul este de 65 km distanță.

Despre Akdora Resort Spa Hotel ex Palmiye Garden Hotel, Side – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite


Localizare: Hotelul Palmiye Garden Hotel este de 1500 de metri de mers pe jos de centrul orașului Side și la 400 de metri de mare, iar Manavgat este la 8 km, aeroportul este de 65 km distanță.

Cazare: Hotelul dispune de un total de 102 camere 93 camere 9 camere de familie standard. Toate camerele au aer conditionat, TV, minibar, seif, uscător de păr, baie, inclusiv duș și toaletă, telefon direct, balcon, toate camerele noastre au vedere la bazin și grădină. Camerele standard au capacitate de 2 persoane, iar camerele mari de 3 persoane, camere de familie capacitate de 4 - adulti .

Facilitati: restaurant principal tip bufet,bar la piscina, lobby bar. Contra cost: servicii medicale, spalatorie, telefon, fax, internet café si jocuri pe calculator, rent a car, magazine.

Plaja: Plaja privata de nisip, la 300m de hotel, sezlonguri si umbrele la plaja contra cost (doar la piscina sunt gratuite).

Sport si divertisment: piscina exterioara pentru adulti si copii, tobogan, centru fitness, tenis de masa. Contra cost: baie turceasca, sauna, masaj, sporturi nautice.

All inclusive – tip bufet pentru micul dejun, pranz, dupa amiaza cafea, ceai si prajituri, cina, toate bauturile alcoolice si racoritoare locale intre orele 10.00-22.00. Nu sunt incluse in concept: bauturile de import, sucurile naturale de fructe, cafeaua turceasca, inghetata, toate produsele alimentare si bauturi dupa ora 22.00, mncarea si bautura la plaja.

Food and Beverage
All Inclusıve
Micul Dejun:08:00-10:00
Dejun :12:30-14:00
Coffe/Cake :16:00-17:00
Cina :19:00-21:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.