Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASKA SIDE GRAND PRESTIGE HOTEL &SPA


Descriere

Hotelul este situat in regiunea Titreyengol, la 250 m de plaja, 65 km de aeroportul Antalya si 7 km de orasul vechi Side. A fost construit în anul 1990, cu o suprafata a gradinii de 38 000 mp si a cladirii de 10 000 mp. Ultima renovare este efectutata in  2019 prin: sali de baie complet renovate, interior si exterior fatada complet pictate, mobilierul  din camera complet reconditionat, paturile sunt reconditionate, acoperisul este reconditionat si el. Pentru a obține o calitate superioară a serviciului de bucătărie, materialele de bucătărie și depozitele frigorifice sunt complet reînnoite.Barul anterior Pool a fost demolat și a fost construit un bar nou, Beach bar a fost si el reconditionat
Întreținerea și reînnoirea conductelor de apă au fost finalizate.Se îmbunătățește calitatea drumului rutier, a grădinăritului, miniclubul a fost si el renovat sau reconditionat si terenurile de tenis si de baschet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.