Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bali Dynasty Resort


Descriere

Descriere
Aflata la cativa pasi de centrul localitatii Kuta, proprietatea se bucura de un personal de exceptie si de servicii de inalta calitate.
Localizare
Resortul se afla la 800 de metri distanta de Kuta Art Market, iar Kuta Square se afla la 1 km distanta. Proprietatea se afla la 10 minute distanta cu masina de Aeroportul International Ngurah Rai.
Facilitati hotel
Resortul beneficiaza de 6 restaurante si 5 baruri, trei piscine, inclusive piscina pentru copii si loc de joaca pentru copii, spa, sala de fitness, beach club, club pentru adolescent, access gratuit la Wi-Fi, servicii de baby sitting, activitati gratuite: yoga pentru copii, tenis de masa, hranirea animalelor, atelier de arta, demonstratii de gatit, volei in apa, vanatoare de comori, bingo, precum si altele.
Dotari camere
Camerele sunt dotate cu bai private, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, telefon, uscator de par, televizor, DVD player, access la Wi-Fi, seif, mini bar si aer conditionat.
Site
https://bdr.pphotels.com/


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.