Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ACROSS PARADISE INN


Descriere

Hotelul Paradise Inn este situat într-un cadru liniștit în satul Liapades, doar la o distanță scurtă de condus de Paleokastritsa și Corfu, în apropiere de o plajă frumoasă și retrasă.

Despre Hotel Paradise Inn, Paleokastritsa – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite

Localizare:
Hotelul Paradise Inn este situat într-un cadru liniștit în satul Liapades, doar la o distanță scurtă de condus de Paleokastritsa și Corfu, în apropiere de o plajă frumoasă și retrasă. Aeroportul internaţional Corfu este amplasat la o distanţă de 30 de minute de han. O terasă aflată pe acoperișul hanului oferă vederi vaste spre zonă rurală.

Facilitati hotel:
Oaspeţii vor aprecia numeroasele dotări ale hanului, printre care se numără o maşină de spălat, un serviciu de spălătorie pentru rufe şi o piscină de exterior. Printre serviciile oferite de han, se numără și un bistrou, un birou pentru ȋnchiriere autovehicule şi o magazie pentru bagaje. Hanul le oferă oaspeţilor o reţea de internet Wi-Fi. Cei care sunt doritori să servească masa în han, acesta pune la dispoziție un restaurant deschis pentru mic dejun. După o cină satisfăcătoare, delectați-vă cu o băutură răcoritoare la barul confortabil al hanului. Oaspeții care preferă să servească masa în afara hanului, pot găsi multe baruri și restaurante în apropiere, oferind o varietate de preparate culinare. Cei care călătoresc cu mașina se pot bucura de parcarea gratuită a hanului.

Facilitati camere:
Paradise Inn Paleokastritsa dispune de 19 camere prevăzute cu aer condiţionat. Toate camerele hanului pun la dispoziţia oaspeţilor un televizor, un telefon şi articole de toaletă din partea casei. Hanul oferă câteva camere supradimensionate special amenajate pentru familii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.