Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gran Hotel Bali (Benidorm)


Descriere

Descriere GRAN HOTEL BALI:
Gran Hotel Bali, una dintre cele mai usor de recunoscut cladiri din
statiune, cu o inaltime de 186 de metri (cel mai inalt hotel din
Europa), ofera privelisti uimitoare asupra Marii Mediterane si este
locatia ideala pentru turistii care vor sa se bucure de plaja si soare.

Localizare GRAN HOTEL BALI:
Hotelul este situat in zona linistita La Cala din Benidorm, la doar 5 minute de mers pe jos de plaja Poniente (400 metri). Clubul de golf Real de Faula si parcul tematic Terra Mitica se afl la 3 km de hotel.

Plaja:
Plaja Poniente este la 5 minute de mers pe jos. Aceasta este plaja cea mai extinsa din statiune cu mai mult de 3 km in lungime, nisip fin si intrare lina in apa.

Dotari camere:
Camerele Hotelului Gran Bali sunt aerisite si decorate in nuante neutre si ofera o panorama deosebita. Toate camerele au televizor, seif, minibar (contra cost), Wi-Fi (contra cost), incalzire/aer conditionat, baie cu dus si uscator de par. Majoritatea camerelor au balcon si vedere partiala sau frontala la mare.

Facilitati GRAN HOTEL BALI:
Hotelul ofera mai multe piscine in aer liber, un centru spa ce include o sauna, sala de fitness si cada cu hidromasaj, masaje Lai si o varietate de tratamente de infrumusetare (contra cost). Oaspetii pot savura mese tip bufet in cele doua restaurante ale hotelului si au la dispozitie un bar langa piscina si un disco bar. Gran Hotel Bali pune la dispozitia clientilor o oferta completa de divertisment si petrecere a timpului pentru toate categoriile de varsta: muzica live in fiecare seara, sala de jocuri cu tenis de masa si biliard, jacuzzi in aer liber, hamac cu umbrela, sala de jocuri, animatie.

Facilitati pentru copii:
Hotelul ofera o piscina pentru copii, mini parc, animatie, sala de jocuri

Web: www.granhotelbali.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.