Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA BERTRAN PARK


Descriere

Descriere HOTEL AQUA BERTRAN PARK:
Hotelul este o varianta buna de cazare in Lloret de Mar atat pentru tineri, cat si pentru familiile cu copii (se organizeaza activitati distractive pentru copii si miniclub).

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL AQUA BERTRAN PARK:
Hotelul este situat in centrul statiunii Lloret de Mar, intr-o zona destul de linistita, la aproximativ 350 de metri de plaja. In apropierea hotelului sunt magazine, baruri, restaurante. Foarte aproape de hotel se afla o statie pentru mijloacele de transport in comun.

Dotari camere:
Hotel Aqua Bertran Park ofera cazare in 163 de camere. Toate camerele sunt dotate cu baie completa cu uscator de par, aer conditionat, incalzire centrala, TV cu conexiune prin satelit, telefon direct, balcon sau terasa mobilata; optional seif (cost suplimentar).

Facilitati HOTEL AQUA BERTRAN PARK:
Hotelul dispune de receptie 24h, sala de vizionare TV, sala de lectura, garaj (locuri limitate, cost suplimentar), restaurant cu servire in regim bufet, show cooking, bar cafenea, terasa, solarium, piscina exterioara, animatie in timpul zilei si seara, jocuri recreative, dans, program de miniclub (in sezonul de varf), camera pentru pastrat bagaje, vestiare si dusuri pentru clienti, in ziua de check out.

Web: www.aquahotelbertran.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.