Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat in Dubai, la 2,8 km de plaja Mercato, Hotelul Paramount Midtown oferă cazare cu restaurant, bar și parcare privată gratuită. Printre diversele facilități disponibile se numără o recepție deschisă non-stop, room service și acces gratuit la internet WiFi in intreaga proprietate. Oaspeții pot să utilizeze piscina interioară și sauna sau să admire vederea la oraș.

Camerele hotelului sunt prevăzute cu aer condiționat, birou, cană fierbător, minibar, seif, TV cu ecran plat și baie privată cu duș. Fiecare cameră de la Paramount Hotel Midtown includ aparat de cafea, iar unele unități oferă balcon. Toate camerele de la cazare sunt prevăzute cu lenjerie de pat și prosoape.

La Paramount Hotel Midtown este disponibil in fiecare dimineață un mic dejun continental.

Printre punctele de atracție renumite din apropiere de hotel se numără Burj Khalifa, Fantana din Dubai și Dubai Mall. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 11 km de Paramount Hotel Midtown.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie