Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul modern de 4* all-inclusive surprinde tot ce este mai bun din farmecul Egiptean și căldura însorită. Situat la doar 7 km de Aeroportul Internațional Hurghada și la 15 km de centrul orașului, Aqua Vista oferă tot confortul unei fermecătoare stațiuni de la Marea Roșie, cu o combinație unică de eleganță casual și accesibilitate. Fie că plănuiți o evadare romantică, o vacanță activă sau o vacanță în familie, aici există ceva pentru toată lumea. Amplasat în grădinile stațiunii și înconjurat de 3 piscine cristaline și palmieri falnici, Aqua Vista are toate facilitățile pentru a vă relaxa.

Localizare

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Aeroportul Internaţional Hurghada se află la 7 km de Aqua Vista Resort. Centrul stațiunii Hurghada este la 15 km. Oaspeții au la dispoziție un serviciu de transfer cu autobuzul la plaja de la Albatros Resort, aflat în apropiere.

Facilitati Hotel

Acest complex modern de 4 stele all inclusive este situat în Hurghada, la doar 700 de metri de Marea Roșie. Oferă o piscină în aer liber în stil lagună şi 3 restaurante tip bufet. Toate camerele au balcon sau terasă. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la parcul acvatic Albatros și la parcul acvatic pentru copii de la Aqua Blu Resort. Aqua Vista Resort are 4 piscine separate pentru adulți și copii, printre care și o piscină de dimensiuni olimpice. Oaspeții pot utiliza gratuit șezlongurile din jurul zonei de plajă şi de la piscină. Facilitățile spa ale hotelului includ o saună, hamam marocan, salon de înfrumusețare şi camere de masaj. Sunt disponibile 3 restaurante tip bufet care servesc o varietate de preparate din bucătăria internațională, inclusiv specialități orientale, italiene şi asiatice, iar restaurantul à la carte oferă fructe de mare, la un cost suplimentar. Proprietatea are 5 baruri, inclusiv un bar la piscină.

Facilitati Camere

Toate camerele de la Aqua Vista Resort sunt dotate cu aer condiționat și TV prin satelit. Este disponibil room service nonstop, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie