Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Albatros Beach Club (ex Amwaj Abu Soma)


Descriere

Amwaj Resort este alegerea perfecta pentru cei care cauta relaxare intr-un cadru linistit.

Localizare

Hotelul este situat pe plaja, in Abu Soma – Hurghada. Aeroportul International Hurghada este la 4 km distanta de hotel.

Facilitati hotel

Resortul dispune de teren de tenis, 2 piscine pentru adulti (incalzite iarna) si 2 piscine pentru copii, centru fitness, lectii aerobica si gimnastica, jacuzzi, aqua park, mini club (4-12 ani), mini disco si mini club.  Hotelul detine, de asemenea, 4 baruri, restaurant principal, restaurant a la carte cu specific italian, bistro unde se poate servi micul dejun tarziu, snacks-uri si prajituri dupa amiaza, serviciu rent a car.

Facilitati camere

Amwaj Resort este o proprietate de 5 stele, ce dispune de camere spatioase. Toate camerele sunt decorate intr-un stil modern, pentru a oferi un sejur confortabil si memorabil pentru oaspetii hotelului. Sunt dotate cu dus , uscator de par, telefon, TV prin satelit, aer conditionat, seif si balcon sau terasa.

Activitati/Divertisment

Pentru petrecerea timpului liber, hotelul va pune la dispozitie masaj, sauna, baie turceasca/baie de aburi, cada cu hidromasaj/jacuzzi, facilitati de sporturi nautice (la unitatea de cazare), club de noapte/DJ, animatori, mini golf, snorkelling, calorie, scufundari, caiac, biblioteca, darts, karaoke, tenis de masa, billiard, teren de joaca pentru copii, schi, pescuit, teren de tenis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.