Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jungle Aqua Park (Pickalbatros)


Descriere

Jungle Aqua Park , un uimitor resort cu posibilități nesfârșite situat pe coasta Mării Roșii. Parcul acvatic este foarte popular pentru toboganele si piscinele sale variate și oferă numeroase activități sportive pentru oaspeții de toate vârstele. La doar 25 de minute de centrul orașului Hurghada și la 20 de minute de Aeroportul Hurghada, Jungle Aqua Park oferă toate facilitățile unei stațiuni fermecătoare , cu o combinație unică de eleganță casual și accesibilitate. Toată lumea va găsi ceva în Jungle Aqua Park, indiferent dacă plănuiți o vacanță activă sau de familie în combinație cu un parc acvatic rafinat, sport și jocuri.

Localizare

Această proprietate este la 11 minute pe jos față de plajă. Oraşul Hurghada este la doar 25 de minute, fiind ușor accesibil cu autobuzul sau cu mașina.

Facilitati Hotel

Oferind 21 de piscine şi 35 de tobogane cu apă, acest complex din Hurghada este un adevărat parc tematic acvatic. Camerele au terasă sau balcon cu vedere la piscine sau la grădinile complexului. Restaurantele complexului satisfac toate gusturile. Preparatele din bucătăria orientală, mediteraneană, germană şi mexicană sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile. Complexul are mai multe baruri la piscină, care oferă mâncăruri ușoare și băuturi pe tot parcursul zilei. La Jungle Park sunt disponibile piscine pentru copii, un club pentru copii şi numeroase facilităţi sportive, inclusiv terenuri de tenis, fotbal şi minigolf.

Facilitati Camere

Jungle Park oferă camere în stil bungalou, amplasate în jurul piscinelor. Camerele luminoase sunt decorate în culori calde, specifice artei africane. Toate au TV, minibar și baie privată.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie