Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ionian Blue Hotel


Descriere

Oferind o arhitectură tradițională grecească încadrată de plantații de măslini și peisaje montane, acest hotel este alegerea perfectă, indiferent dacă sunteți în căutarea unui refugiu relaxant sau a unui nou loc de explorat.

Despre Ionion Blue Hotel, Insula Zakynthos – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite

Localizare : Hotelul Ionion Blue este situat in Kalamaki ,la doar 250 m de plaja cu nisipuri aurii ,si 6 km de centrul vibrant al orașului Zakynthos.Centrul de divertisment Caretta este situat la 500 de metri. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul internațional Dionysios Solomos din Zakynthos, aflat la 3,3 km de Ionion Blue Hotel. Piața Centrală din Kalamaki este la doar 100 m distanță.

Cazare : Hotelul Ionion Blue,sta la dispozitia turistilor cu spatii de cazare ce includ balcon sau terasa cu vedere panoramică la peisajele liniștitoare dotate cu aer condiționat (sezonier cu supliment care se achita direct la hotel),frigider, depozit de siguranță și facilități de ceai și cafea,TV cu canale prin satelit ,acces gratuit la wi-fi si bai private ,uscatoare de par.

Facilitati hotel: receptie deschisa nonstop ,piscina mare în aer liber, cu acces gratuit,bar la piscina,restaurant, parcare, loc de joaca,gradina frumos aranjata,darts ,lounge/cameră cu TV comună

Serviicii de masa : Restaurantul Ionion Blue servește o selecție de mâncăruri care conțin ingrediente locale, cu accent pe bucătăria mediteraneană.

Servicii cu plata : serviciu de închirieri auto și biciclete

Parcare publică gratuit la proprietate (nu este necesară rezervare).

Observatii : Animalele de companie nu sunt acceptate .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.