Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lefkas Hotel (Lefkada Town) (F)


Descriere

Hotelul Lefkas va ofera sansa de a sta intr-una dintre cele mai frumoase piete din orasul Lefkas, in mijlocul vegetatiei luxuriante, intre statuile poetilor din Lefkada si cu vedere minunata spre Marea Ionica.

Despre Lefkas, Lefkada – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite


Localizare:
Hotelul Lefkas este situat in orasul Lefkada, intr-una dintre cele mai frumoase piete ale orasului. Plaja orasului se afla la 800 de metri de hotel. Aeroportul se afla la 21 de kilometri.

Facilitati camere:
Camerele spaţioase sunt confortabile şi moderne, oferind vederi minunate ale Mării Ionice. Hotelul ofera cazare in camere ce au fost renovate recent: camere duble superior, family rooms, junior suites si standard nerenovate.

Camerele au in dotare: grup sanitar propiu cu dus, aer conditionat, TV, frigider si balcon/terasa. Camerele au vedere spre mare sau spre vechiul oras. Camerele Junior Suite au in plus jacuzzi, articole de pat din bumbac egiptean de înaltă calitate, linie telefonica directa, canapea extensibilă.

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de: restaurant, bar, receptie deschisa 24 de ore, loc de depozitare a bagajelor, internet wi-fi, parcare. Restaurantul hotelului serveşte preparate greceşti, iar barul oferă sucuri, cafea şi cocktailuri, de la prânz până seara târziu.

Este posibilă parcarea publică gratuit la o locaţie în apropiere.

Distanta de la plaja: ca 800m

Distanta de la aeroport: ca 21 km

Animale de companie: sunt acceptate animale de companie mici (sub 5 kg)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.