Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Angsana Velavaru


Descriere

Situat pe insula Velavaru (Insula Testoaselor), Angsana Velavaru are 3 restaurante si ofera vile luxoase amplasate pe apa sau pe plaja, cu piscina privata. Sunt multi cei care pretind ca Velavaru are o putere magica. Oricine intra pe aceasta insula este capturat de o fascinatie neobisnuita care nu poate fi exprimata in cuvinte. Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Localizare

Situat in sud-vestul Maldivelor. In mijlocul naturii tropicale, facilitatea este inconjurata de o plaja de nisip de vis, inclinata usor si de o laguna albastru turcoaz cu lumea sa subacvatica colorata.
 
Lungime: aprox. 500 m, latime: aprox. 200 m;
 
Distanta pana la reciful casei: aprox. 400 m,
 
Distanta pana la reciful exterior: aprox. 150 m.
 
Timp de transfer: aprox. 40 de minute cu hidroavionul.

Facilitati

 Acest complex se afla la o calatorie de 45 de minute cu hidroavionul sau un zborul intern de 30 de minute si o calatorie cu barca rapida de 40 de minute de Aeroportul International Malé. Angsana Velavaru ofera diverse facilitati pentru familii, inclusiv un club pentru copii in interior si in aer liber, care ofera o varietate mare de activitati si servicii de babysitting.
 
Pentru a surprinde tot ce e mai frumos din taramul apelor si din lumea uscatului, Angsana Velavaru este amenajat pe jumatate deasupra apei cristaline a oceanului din arhipelagul Insulelor Maldive si jumatate pe plajele cu nisip alb ale atolului Nilandhe Sud.
 
Unele vile situate pe plaja au piscina cu hidromasaj sau terasa privata cu gradina si piscina. Toate vilele situate pe plaja includ facilitati moderne, precum TV, facilitati pentru prepararea de cafea si ceai, fierbator electric, dormitor, halate de baie, dus cu efect de ploaie in aer liber si papuci pentru exterior. Vilele situate pe apa sunt amplasate mai departe de insula, langa recife. Fiecare vila pe apa este spatioasa, avand 2 niveluri si piscina infinita. Toate vilele ofera acces direct la plaja si la ocean. WiFi este disponibil pe intreaga insula.
 
  • Ora de check-in de la ora 14:00
  • Ora de check-out pana la ora 12:00
  • Receptie: Limbi: engleza, italiana, rusa
  • Piscina "Infinity Main Pool at Kuredhi Bar": in functie de vreme, gratuit, in aer liber, piscina integrata pentru copii / bebelusi, paturi balineze: contra cost, sezlonguri: gratuit, umbrele de soare: gratuit
  • Prosoape de baie: gratuit
  • Magazin de suveniruri
  • Internet: WLAN / WiFi, in zona publica: gratuit, la receptie / in hol: gratuit, in bar: gratuit
  • Serviciu de spalatorie: contra cost
  • Modalitati de plata: card TUI / VISA, MasterCard, American Express
  • animalele nu sunt permise
  • Camera: 113
  • Categoria nationala: 5 stele

Website

https://bit.ly/2XFs7wl

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.