Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adaaran Prestige Vadoo


Descriere

Adaaran Prestige Vadoo oferă vile situate deasupra apei, cu spa privat, piscină de relaxare și o baie mare cu podea din sticlă, prin care se poate admira fauna marină. In camere WiFi este gratuit.

Vilele auTV LCD cu DVD player și canale de televiziune chinezești, minibar, sistem home theatre surround, serviciu de majordom personal non-stop, cu masa servită in cameră, precum și balcon. Este disponibil si un meniu de perne. Există fierbător electric. Oaspetii au la dispozitie papuci de casă și kit dentar.

Oaspeții de la Adaaran Prestige Vadoo pot face o baie in piscina in aer liber sau se pot relaxa cu un tratament spa in cameră. Printre activitățile care pot fi practicate se numără scufundări, snorkelling, pescuit sau tenis de masă.

Facilitățile includ restaurante și un cafe-bar. De asemenea, sunt disponibile servicii de spălătorie si birou de schimb valutar.

Adaaran Prestige Vadoo se află la 8 km sau la 15 minute cu barca rapidă de aeroportul internațional Malé.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.