Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anahita Golf & Spa Resort Mauritius


Descriere

Localizare: hotelul este situat in apropiere de Ile aux Cerfs Beach si la 20 km distanta de Aeroportul Sir Seewoosagur Ramgoolam. Facilitati hotel: club pentru copii, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, sală de fitness, restaurant, parcare gratuită, bar, zonă de plajă privată. Dotari camere: balcon, WiFi gratuit, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip servicii incluse/ neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Facilitati Hotel

Anahita Golf & Spa Resort ofera o varietate de restaurante cu specific diferit, de la cel local, la cel mediteranean. Restaurantul Origine serveste micul dejun in fiecare zi, iar serviciul de room service este disponibil la cerere. Oaspetii pot savura cocktailuri la Barul Vu, unde in anumite seri se ofera un program de divertisment live.
 
La proprietate sau in imprejurimi se pot desfasura activitati precum scufundari, snorkelling si pescuit. Oaspetii pot juca gratuit partide de tenis si golf pe cele 2 terenuri de golf ale proprietatii, amenajate de Ernie Els and Bernhard Langer. Acestia se pot relaxa, de asemenea, pe plaja excusivista de pe insula Ile aux Cerfs.

Facilitati camere

Seif in camera, Fier si masa de calcat, baie privata cu cada de lux, cabina de dus si chiuvete duble, halat de baie si uscator de par, chicineta, automat de cafea, cuptor cu microunde, TV LCD cu ecran plat (camera de zi si dormitor), WIFI gratuit, mic dejun gratuit in suita la cerere
Aer conditionat in intreaga suita

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie