Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa


Descriere

Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa garanteaza un sejur placut pentru oaspetii sai in Insula Mauritius. Centrul orasului este situat la doar 25 kilometri distanta. Cu locatia sa convenabila, proprietatea ofera acces usor la destinatiile fermecatoare ale orasului. Una dintre cele mai bune statiuni de familie din Mauritius, Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa se afla deasupra liniei de coasta pe o peninsula istorica. Canonnier Beachcomber imbunatateste atmosfera autentica mauritiana cu vederi impunatoare asupra insulelor din nord si a Oceanului Indian stralucitor, gradini tropicale luxuriante presarate cu piscine in cascada si un sir de parauri izolate.

Facilitati camere

Hotelul propune 283 de camere repartizate pe 3 etaje care ofera un camin cald si placut pe tot parcursul sederii. Camerele dispun de televizor ecran plat, dulap pentru haine, cafea instant gratuita, ceai gratuit, dressing, minibar, aer conditionat, etc. De-a lungul zilei va puteti delecta cu atmosfera relaxata oferita de barci, canoe, centru de fitness, sauna, piscina exterioara. Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa este un loc ideal de cazare pentru turistii ce cauta sarm, confort si comoditate in Insula Mauritius. 

Facilitati hotel

Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa ofera de asemenea multe facilitati pentru a va imbogati sejurul din Insula Mauritius. Hotelul ofera acces la o gama larga de servicii, incluzand 24/24 room service, WiFi gratuit in toate camerele, securitate 24/24, curatenie zilnica, magazin de cadouri/suveniruri. 
Puteti beneficia de o gama uimitoare de activitati la fata locului, de la tir cu arcul la yoga, de la ciclism montan la tenis. Alternativ, profitati de windsurfing sau scuba diving. Exista, de asemenea, o gama larga de divertisment pusa la dispozitie de catre hotel, de la povestiri locale pana la formatii disco si live. Zaboviti in luxosul Beachcomber Spa in timp ce copiii se distreaza la clubul copiilor; mai tarziu de ce sa nu profitati de optiunile grozave de luat masa ale hotelului, sigur ca va veti satisface orice pofta culinara. 

Localizare

Situat de-a lungul unui bulevard cu palmieri regali, hotelul se afla in varful unei peninsule rezidentiale exclusiviste, cu vedere la Grand Baie. Plajele cu nisip auriu se afla pe trei laturi si au vedere la Coin de Mire. Este la 10 minute de mers pe jos de plajele cu nisip alb de la Mont Choisy, in timp ce Grand Baie este la 10 minute de mers cu masina sau cu bicicleta. Atractiile populare din nordul L'Aventure du Sucre si gradinile botanice Pamplemousses sunt in apropiere. Hotelul se afla la 75 km fata de aeroportul din Mauritius si la 25 km de Port Louis. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.