Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Complexul luxos Borgobianco Resort beneficiază de o pozitie uluitoare pe dealuri si are vedere la Polignano și la Marea Adriatică. Acesta oferă facilități excepționale si este situat in centrul zonei rurale linistite din Apulia. Majoritatea camerelor includ accesul gratuit la centrul spa.

Pozitia hotelului este ideală pentru a descoperi tot ceea ce oferă regiunea Apulia, de la plaje frumoase la saturi istorice linistite. Litoralul din Polignano A Mare se află la numai 10 minute, iar la pesterile renumite Castellana puteti ajunge in numai o jumătate de oră.

Acest complex fermecător oferă camere și suite elegante, cu vedere impresionantă la zona inconjurătoare și la plantațiile de măslini tipic mediteraneene. Unitătile de cazare au toate facilitățile moderne, inclusiv acces gratuit la Wi-Fi.

Borgobianco este locul perfect in care să vă relaxati si să vă bucurati de un sejur de neuitat, oferind piscine interioare și in aer liber, un centru de fitness, un centru spa și de wellness și un restaurant care servește vinuri prestigioase și preparate locale fantastice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie