Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

A for Art


Descriere



A for Art Design din Limenas, Thassos este o cladire istorica emblematica de la inceputul secolului al XX-lea ce pastreaza elemente fascinante de arta si ofera servicii si facilitati de lux.

Despre A for Art Design Hotel, Limenas – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite


Localizare: Hotelul A for Art este situat in Limenas (centrul orasului), la 70 de metri de portul vechi din Thasos si la 500 m de la port, 22 km de la aeroport Megas Alexandros din Kavala. Este situat in apropierea vechiului port din Limenas si ofera acces facil la capitala insulei, la magazine, taverne, baruri si restaurante si atractii arheologice precum Agora antica, muzeul antic si teatrul.

Descriere hotel: Hotelul este o cladire istorica din secolul XX, construit in 1907, este considerat un monument modern. Interiorul este bogat in opere de arta, mobilier nou, iluminat si accesorii, opere facute de artisti cunoscuti. Cladire cu patru etaje, lift. Acest hotel a fost deschis in 2016, dupa o renovare completa a cladirii. Hotelul rafinat în centrul capitalei insulei. O clădire veche, o combinație de stil tradițional și modern, ofera servicii la standarde ridicate.

Facilitati hotel: dispune de camere confortabile, 2 restaurante, baruri, piscină, zona de luat masa in gradina, internet gratuit, receptie deschisa non-stop, parcare.

Facilitati camere: aer conditionat individual, mini-frigider, seif gratuit, televizor cu ecran plat, baie privata cu dus/cada, uscator de par, halate de baie si papuci, articole de baie, articole de baie. Servicii zilnice de menaj, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamana.

Descriere camere: un total de 39 camere: The Cozy Duo (~ 18 mp), 18 Just Rooms (~ 21 mp), 6 A-Suites (~ 28 mp).

The Cozy Duo (18mp): camera ideala pentru doua persoane cu un pat queen-size confortabil

Just Rooms(21mp): poate gazdui 3 persoane cu un pat queen-size si o canapea extensibila

A-Suites(28mp): capacitate maxima de 4 persoane, camera spatioasa cu un pat queen-size, living cu o canapea extensibila

Plaja: la 300 de metri distanta de hotel, plaja cu nisip, umbrele, sezlonguri

Restaurante si baruri: oaspetii pot savura preparate din bucataria mediteraneana la cele doua restaurante de lux al hotelului, bauturi racoritoare si cocktailuri la barul principal vintage.

Informatii suplimentare: card de credit, animalele de companie nu sunt permise.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.