Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SLAVUNA HOTEL


Descriere

Renovat in anul 2008, hotelul Slavuna ofera conditii excelente pentru petrecerea unei vacante minunate la malul marii si o atmosfera de liniste si desfatare.

Despre Hotel Slavuna, Albena – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite


Hotel SLAVUNA **** Albena

Stațiune: Albena
Plaja: nisipoasa, in fata hotelului
Locație: Situat pe plajă și la 900 de metri de centrul stațiunii, Hotel Slavuna impresionează prin arhitectura sa asemănătoare cu terasele și prin combinația dintre plajă, mare și pădure. Hotelul este inconjurat de frumoasa verdeata a rezervatiei Baltata, renumita pentru padurile naturale dese si speciile rare de pasari.
Cazare: Hotelul Slavuna cu opt etaje dispune de doua lifturi si ofera cazare in camere duble si in apartamente cu un si doua dormitoare.

DBL 2+2/2+1: Aproximativ 24 de metri pătrați. Camerele duble mobilate confortabil dispun de două paturi de o persoană, o canapea extensibilă, un minibar, o cutie de valori, un birou cu scaun, un telefon, un seif, un fierbător pentru încălzirea apei, un televizor cu canale prin cablu, o baie cu o cabină de duș sau o cadă, un uscător de păr, o oglindă și articole de toaletă și o terasă cu scaune și o masă, care dezvăluie o vedere la mare. Capacitatea maximă este de 3 adulți cu 1 copil.
*Pentru cazarea a 2 adulti cu 2 copii sau a 3 adulti cu 1 copil in camera dubla nu se accepta reclamatii privind confortul si spatiul camerei!
APP 2+2: Aproximativ 50 de metri pătrați. Apartamentele cu un dormitor mobilate confortabil constau dintr-un dormitor cu un pat dublu, un living cu două canapele extensibile și o zonă de luat masa, o baie cu o cadă, un uscător de păr și o oglindă și două terase cu scaune și o masă, dezvăluitoare. vedere laterală la mare și dispune de minibar, birou cu scaun, telefon, televizor cu canale prin cablu, cutie de valori, fierbător pentru încălzirea apei, fier și masă de călcat. Spațiile din apartament sunt împărțite cu o ușă separată. Capacitatea maximă este de 3 adulți cu 1 copil.
APP 4+1: Aproximativ 60 de metri pătrați. Apartamentele cu două dormitoare sunt compuse din două dormitoare, un living confortabil, o baie cu uscător de păr, oglindă și articole de toaletă și o terasă cu scaune și masă și dispun de un birou cu scaun, perdele grele, minibar, o cutie de valori, un fierbător electric, un fier de călcat, o masă de călcat, acces la internet și un radio sau un sistem audio. Pardoseala este covor. Spațiile sunt împărțite cu uși separate. Dormitoarele sunt cu paturi duble mari, iar in living se afla o canapea care nu este extensibila si un pat de o persoana. Există o baie cu WC și un WC separat. Capacitatea maximă este de 4 adulți cu 1 copil.

Pătuțul de copii este disponibil gratuit, la cerere prealabilă.
Cazarea cu animale de companie de pana la 4 kilograme, cu certificat medical si pasaport contra este permisa plata suplimentara de 50 BGN pe zi.
Hotelul nu este potrivit pentru persoane cu handicap.
Despre hotel: Recepție 24/7, informații, apeluri de trezire, apelarea unui taxi, servicii poștale, plata facturilor de cameră, biblioteci în hotel și la plajă, loc de joacă pentru copii, fitness interior și exterior, o piscină interioară și una în aer liber, o piscină pentru copii, un restaurant principal cu terasă, un lobby bar, un bar la piscină și un bar cu terasă.
Acces gratuit la internet Wi-Fi în întregul hotel.
Serviciu SPA în afara hotelului contra cost: Oaspeții hotelului se pot bucura de trei centre SPA exclusive care oferă o mare varietate de servicii:
Centru spa în hotelul Dobrogea
Centru Spa în Ralitsa Superior
Centru spa Elemente în Hotel & Spa Flaming® Grand
Centru spa Senses in Maritim Paradise blue Hotel.

ALL INCLUSIVE LA HOTEL SLAVUNA**** pentru sezonul de vară 2023 INCLUDE:


Mancare si bautura:
Restaurant principal Mura-Slavuna:
Mic dejun: 07:30 - 10:00
Prânz: 12:00 - 14:30
Gustări: 15:00 - 17:00 (dulciuri, fructe, înghețată)
Cina: 18:00 - 21:00
*Rețineți că unele dintre hoteluri ar putea schimba ușor orele în funcție de naționalitățile specifice cazate acolo, dar cu cel mult 30 de minute +/- .
Băuturi All Inclusive: 10:00 - 23:00 Cafea - espresso, shwartz, instant, ceai, apă minerală nu gazoasă, băuturi bulgărești cu gaze răcoritoare și nu gaze, bere la halbă, vin la halbă, vin spumant, băuturi bulgărești bogate în alcool, lichere și câteva cocktail-uri de beton.
Lavazza sunt contra plată suplimentară
*După ora 23:00 toate băuturile sunt contra cost.
Baruri all inclusive:
Lobby bar Mura si Lobby bar Slavuna 10:00 – 23:00 h
Terasa bar-restaurant 10:00 – 21:00 h
Bar la piscină Gergana 10:00 – 23:00 h
Program Dine Around: Pentru toți oaspeții, care au rezervat minim 7 nopți în regim All Inclusive/Ultra All Inclusive/All Inclusive Plus în Albena Resort. Programul este valabil pe tot sezonul estival.
Fiecare oaspete primește 1 prânz gratuit și 1 cină gratuită la unul dintre restaurantele à la carte din Albena, care
include 1 salata sau 1 aperitiv, 1 fel principal, 1 desert si un pahar de apa minerala.
Oaspeții trebuie să facă rezervarea la recepție, nu mai târziu de ora 15:00 în ziua precedentă.

*Programul All Inclusive începe cu gustarea în ziua sosirii și se termină cu prânzul în ziua plecării.
Check-in: dupa ora 14.00
Check-out: pana la ora 12.00

Sport și divertisment - utilizare gratuită:

Gratuit 1 umbrela si 2 sezlonguri per camera pe plaja Mura-Slavuna – de la linia a 3-a sus si in functie de disponibilitate
Gratuit 1 umbrelă și 2 șezlonguri per cameră la piscină – în funcție de disponibilitate
La Hotelul Slavauna vă puteți bucura de o piscină în aer liber și interioară în Mura și Gergana
6 - zile pe săptămână program divers de sport și animație. Animatie zilnica in Mura, animatie nocturna in Gergana
Wi-Fi gratuit în hotel
Sports Around® - fiecare oaspete, indiferent de locul în care stă în stațiune, poate participa la orice activitate sportivă gratuit ca parte a programului de sport și divertisment din toată Albena - 16 activități aerobice diferite în patru locații diferite, 5 facilități moderne de crossfit , mai mult de 15 terenuri pentru volei pe plajă, tenis pe plajă, fotbal pe plajă, petanque, bocce, tir cu arcul, tenis de masă, plimbare în natură și pistă de jogging și multe altele

Pentru copii – utilizare gratuită:

Piscina pentru copii
Loc de joaca pentru copii
Animație pentru copii

Servicii contra cost suplimentar:
Serviciu de transfer cu autobuzul in statiune: contra cost
Scara rulanta in statiune: cu plata
Meniu de băuturi alcoolice din import, cocktailuri alcoolice și non-alcoolice, băuturi îmbuteliate, gustări la pachet.
Mini-bar – conform fișei de preț.
cutie de valori.
Check-in devreme și check-out târziu – în funcție de disponibilitate.
Prosoape de plaja si saltele.
Jacuzzi și centre SPA.
Aqua-park 15.06 – 15.09
Închiriere de biciclete, biliard și jocuri electronice.
Spălătorie și călcătorie.
Coafor si masaje.
Servicii medicale si stomatologice.
Scoala de tenis.
Scoala de fotbal.
Saltele

Parcare:
În primele 30 de minute puteți părăsi stațiunea fără să plătiți o taxă de parcare
Statiunea Albena are 4 zone de parcare diferite. Biletul asigură un singur permis - intrare și parcare 24 de ore, cu excepția parcării Lazur, care vă este oferită gratuit. Taxele de parcare diferă în funcție de zonă după cum urmează:
Parcare Lazur – gratuită
Parcare autogara – 5 BGN
Zona albastră – 10 BGN
Zona verde – 20 BGN până la 01.07 și după 01.09, 25 BGN/24h (iulie și august)
* Prin plata in avans a parcarii, oaspetii cazati pot intra si iesi din zona cu plata de cate ori doresc (in perioada de timp platita).
Capacitate:
Autogara Parcare - 800 locuri de parcare
Zona albastra- 1200+ locuri de parcare
Puteți plăti în oricare dintre zonele de parcare Albena, indiferent în ce zonă se află hotelul dvs.
Modalitatile de plata pentru parcarea in Albena sunt urmatoarele: la receptia hotelului, la statiile de plata sau prin scanarea codului QR de pe bilet cu smartphone-ul. Taxa de parcare in statiunea Albena este valabila 24 de ore.
Cum se plătește: Cash, card bancar sau prin scanarea codului QR.
Înainte de a părăsi parcarea, asigurați-vă că ați validat și plătit biletul la recepția hotelului sau la Stația de Plată Automatizată.
În cazul în care părăsiți stațiunea cu mașina, va trebui să plătiți din nou taxa de parcare.
Mijloace de transport in statiune: Biciclete, taxiuri, trenuri sau transport electric iti stau la dispozitie.
Puteți merge la o plimbare pe jos de la parcarea stației de autobuz până la plaja centrală, ceea ce vă va dura 10-12 minute; puteți lua unul dintre trenurile turistice contra cost sau puteți beneficia de una dintre cele două linii de transport electric contra cost:
Linia albastră: până la Maritim Paradise Blue Hotel & SPA, Ganvie Beach Club și plaja centralăLinie galbenă: către hotelurile Boryana, Nona, Elitsa și Mura și cea mai apropiată plajă a acestora.
Linie de transfer gratuită - de la Ralitsa Aquaclub și Calimera Ralitsa Superior la restaurantul RAI.
Linie de transfer gratuită – de la Gergana la zona pietonală.

**În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.