Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantis Hotel - N.Kallikratia


Descriere



Localizare

Hotelul Atlantis este situat în centrul oraşului Nea Kallikrateia din Halkidiki, la doar 100 de metri de mare.Hotelul Atlantis este la doar 60 de metri de piața centrală din Nea Kallikrateia. Aeroportul Internațional Salonic este la o distanță de 30 km, iar oraşul Salonic se află la 45 km. În apropiere există o parcare publică gratuită.

Facilitati generale

Hotelul ofera internet Wi-Fi gratuit in intreg hotelul, posibilitate de room service, sala pentru micul dejun, sezlonguri si umbrele pe plaja contra cost, posibilitatea de a utiliza prosoapele din camera pe plaja, seif (la cerere), parcare publica in apropierea locatiei si poate fi gratuita in limita locurilor disponibile

Facilitati camere

Hotelul oferta camere confortabile, dotate modern si repartizate in 15 camere duble standard, 1 camera family, si 2 apartamente. Facilitati: TV, room service, telefon, aer conditionat, internet, balcon/terasa, chicineta in camerele family, mini-frigider, uscator de par (la cerere).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.