Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kriopigi Hotel (Kriopigi, Kassandra)


Descriere

Hotelul Kriopigi Beach este un complex modern, situat pe o culme in Kriopigi (Halkidiki) si la doar 45 minute de Thessaloniki.

Despre Kriopigi Hotel, Kassandra Kriopigi – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite


Localizare:
Faimosul Kriopigi Beach Hotel este situat intr-o stațiune de vacanță in apropiere de satul Kriopigi. Construit în locul cel mai privilegiat din sat, la 120m altitudine, prin padure, oferă o vedere nelimitată la Golful Toronean și întreaga zonă a Sithoniei. Acesta oferă o gamă largă de servicii și facilități, cum ar fi un serviciu de transfer la și de la aeroport, precum și un tren mini duce oaspeții prin pini de frumoasa plaja cu steag albastru din Pigadakia cu apa limpede precum cristalul. Alte atractii ale zonei includ Muntele Athos, Stagira, casa lui Aristotel și Salonic. Un loc ideal pentru o vacanță de familie pe plajă.

Facilitati camere:

Hotelul are 170 de camere spatioase si comfortabile, 6 apartamente si 6 suite cu vedere la mare.Mobilier elegant si paturi duble, unele cu baldachin pentru un somn usor si confortabil, asigurandu-vă o vacanţă relaxantă.

Tipuri de camere:

Camerele duble standard au suprafata de 18 mp.

Camerele duble superior au o suprafata de circa 25 mp. si dispun de grup sanitar propriu cu cada.
Camerele tip Junior Suite au suprafata de 45 mp., semineu, chicineta utilata complet, baie cu hidromasaj, balcon cu vedere la mare/ Golf Toroneos/ Peninsula Sithonia.

Family room - camera cu pat dublu + 2 paturi suprapuse.

Facilităţi hotel:
Includ restaurant, baruri, saloane de coafură, mini market, sala TV, sala de convenţie, piscina, sezlonguri şi umbrele la piscina, piscina pentru copii, hidromasaj, sala de gimnastica, sauna, jacuzzi, loc de joacă pentru copii, club pentru copii intre 4 - 12 ani, tenis de masă, baschet, darts si program de divertisment. Hotelul oferă, de asemenea, transport sub forma unui tren spre plajă şi spre vechiul sat Kriopigi. Alte servicii: receptie non-stop, inchirieri biciclete, servicii de schimb valutar, acces internet, seif si serviciile de curatatorie.
Trenulet de vara pentru deplasarea pe plaja.

Nu sunt acceptate animalele de companie.

AIl Inclusive:

Mic dejun bufet american - 07:30-10:00 h

Pranz (snack-bufet) cu gustari calde si reci - 13:30-15:00 h

Cafea si prajituri 16:00 - 17:00 h

Inghetata in timpul pranzului si a cinei

Cina bufet - 19:00-21:00 h - bucatarie mediteraneana si traditionala greceasca, preparate principale, salate, deser, fructe

Pentru persoanele care opteaza pentru excursii se pregatesc mesele "la pachet"

Bauturi 10:00 - 23:00 h. - non-alcoolice: ceai, cafea, ciocolata calda, cola, orange, limonada, Ice Tea, sucuri (mar, portocale, grefa, cirese); alcoolice: bere la dozator, vin alb si rosu, ouzo, brandy, whiskey, tequila, gin, rom, vodca.

Divertisment

Piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina

Fitness,

Tenis de masa, darts, teren sah

WiFi in lobby si zona piscinei

In sezon (mijlocul lunii iunie - mijlocul lunii septembrie): Cinema in aer liber - cel putin o data pe saptamana + Program de animatie sau program divertisment seara

Loc de joaca copii in exterior si interior, baby-cot, scaune inalte la restaurant (pentru copilasi)

In sezon (mijlocul lunii iunie - mijlocul lunii septembrie): Mini Club supravegheat (4 - 12 ani; de la 10:00 - 13:00 h & 17:00-20:00 h) + Meniuri la restaurant special concepute pentru copii 18:00-19:00 h. + MiniDisco

Distanta de la plaja: ca 800m
Distanta de la aeroport: ca 85 km
Distanța de la satul următor / oraș: cca 110 m de Kriopigii




Facilitati hotel:

Restaurant, bar, cafenea, piscina exterioara pentru adulti si pentru copii, fitness, parcare, sauna (cu plata), mini market, internet la receptie si la barul de la piscina, animatie; distanta de 800 m pana la plaja poate fi parcursa cu usurinta pentru ca hotelul pune la dispozitia turistilor un trenulet gratuit o data pe ora catre plaja.



www.kriopigibeach.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.