Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Serenity Suites (Nikiti, Sithonia)


Descriere

Serenity Suites este alcatuit dintr-un complex cu suite de lux construite recent situate in Nikiti, Halkidiki. Serenity Suites pune accent pe designul modern, estetica ridicata si confort. Apartamentele au acces atat la piscina complexului, cat si la frumoasa plaja din Nikiti.

Serenity Suites sunt situate in Nikiti, pe al doilea brat al peninsulei Halkidiki, Sithonia. Acestea sunt la doar 200 de metri distanta de plaja Nikiti cu nisip si ape cristaline. Avand Nikiti ca punct de plecare, puteti explora cu usurinta toate frumusetile din Sithonia: porturi pitoresti, sate pescaresti, peisaje linistitoare cu maslini si paduri de pini, sate traditionale, plaje cu nisip si multe alte locuri frumoase.

Serenity Suites cuprinde 5 tipuri diferite de suite, care pot gazdui 2-4 persoane. Toate suitele sunt proiectate modern si foarte confortabile, deoarece ofera bucatarie utilata, TV LCD cu canale prin satelit, produse pentru baie, halat de baie si WiFi gratuit. Balcoanele private ale suitelor au vedere la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.