Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul Sunrise 4* se afla la 350 m de plaja, in zona central-nordica a statiunii Nisipurile de Aur.

Facilitati hotel

Hotel Sunrise oferă oaspeților săi următoarele facilități: recepție, seifuri de închiriat, bar în lobby, bar la piscină, salon cu TV, schimb valutar și restaurant cu terasă, restaurant a la carte, Internet wireless, 4 piscine exterioare, 1 piscină exterioară pentru copii, piscină interioară, șezlonguri și umbrele în jurul piscinelor, animație țn sala de divertisment interioară și în cea exterioară, centru spa - saună aromatizată, baie de aburi, saună finlandeză, jacuzzi, zonă de relaxare.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de 2 paturi twin (ce pot fi alăturate), fotoliu extensibil, aer condiționat, TV prin satelit, minibar (gol), telefon, baie cu cabină de duș, uscător de păr, balcon. În plus față de camerele standard, cele large sunt mai mari ca și dimensiune și mai au 2 paturi suplimentare (canapea extensibilă sau 1 pat twin și 1 canapea mică). Apartamentele au în plus living care este separat de dormitor printr-o ușă. Camerele de tip comfort sunt localizate în cea mai nouă parte a hotelului și, după cum spune și denumirea, sunt mai confortabile, beneficiind ca și pat suplimentar de o canapea. Camerele de tip executive dispun, în plus față de celelalte camere, de minibar plin (gratuit doar în ziua check-in-ului), ceai, cafea și seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.