Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BOURGAS BEACH

   Sunny Beach, Bulgaria


Descriere

Acest hotel este situat in prima linie in partea de sud a statiunii Sunny Beach, la numai 500 m de centru.

Hotel BURGAS BEACH **** Sunny Beach

Stațiune: Sunny Beach
Plaja: cu nisip, in fata hotelului. Fundul mării este plat, cu acces lin.
Locație: Hotelul Burgas Beach este situat în Sunny Beach, la câțiva metri de mare, printre dune.
Cazare: Frumoasa clădire de nouăsprezece etaje a fost renovată ultima dată în 2013. Hotelul oferă cazare într-un total de 258 de camere duble mobilate confortabil și cu aer condiționat, cu paturi duble sau două de o persoană și fotoliu extensibil, TV cu canale prin satelit, frigider. , seif, telefon, terasa si o baie cu dus si uscator de par.

DUBLĂ 2+1: Aproximativ 20 m2. Camere duble mobilate confortabil și cu aer condiționat, cu paturi duble sau două de o persoană și fotoliu extensibil, TV cu canale prin satelit, frigider, seif, telefon, terasă și o baie cu duș și uscător de păr. Capacitatea maximă este de 3 adulți.
DUBLĂ 2+1 vedere frontala la MARE: Aproximativ 20 m2. Camere duble mobilate confortabil și cu aer condiționat, cu paturi duble sau două de o persoană și fotoliu extensibil, TV cu canale prin satelit, frigider, seif, telefon, terasă și o baie cu duș și uscător de păr. Capacitatea maximă este de 3 adulți.
DUBLĂ 2+1 vedere laterala la MARE: Aproximativ 20 m2. Camere duble mobilate confortabil și cu aer condiționat, cu paturi duble sau două de o persoană și fotoliu extensibil, TV cu canale prin satelit, frigider, seif, telefon, terasă și o baie cu duș și uscător de păr. Capacitatea maximă este de 3 adulți.
FAMILY 2+3/3+1 vedere laterala la MARE: : Suprafata aproximativa 40 m2. Camerele de familie constau din două camere duble standard comunicante, cu ușă comunicantă între ele. Capacitatea minimă este de 2 adulți și 2 copii sau 3 adulți. Camere duble mobilate confortabil și cu aer condiționat, cu paturi duble sau două de o persoană și fotoliu extensibil, TV cu canale prin satelit, frigider, seif, telefon, terasă și o baie cu duș și uscător de păr. Capacitatea maximă este de 2 adulți și 3 copii cu vârsta de până la 12,99 ani. sau 3 adulți și 1 copil până la 12,99 ani.

Pătuțul este oferit contra unei plăți suplimentare – 6 BGN pe zi.
Animalele de companie nu se acceptă.
Infrastructura hotelului este potrivită pentru persoanele cu dizabilități.
Despre hotel: Lobby spațios, Lobby bar cu acces la internet wireless, restaurant, piscină exterioară, bar la piscină, All inclusive Lobby Bar (Mezzanine Bar), sală de conferințe cu 100 de locuri, magazine, cabinet medical.
Sport si SPA: Masaje, sauna, salon de infrumusetare, biliard.


All Inclusive in Hotelul BURGAS BEACH **** pentru sezonul de vara 2023 INCLUDE:


*Baza all inclusive începe cu cina din ziua sosirii și se termină cu prânzul în ziua plecării.
Check-in – după ora 14:00
Check-out – până la ora 12:00

Mâncare și băuturi:
Mic dejun tip bufet - 07:30 - 10:00 disponibil la restaurantul principal
Prânz tip bufet - 12:00 - 14:00 disponibil la restaurantul principal, cu băuturi incluse - bere la halbă și vin, băuturi răcoritoare locale.
Gustări de după-amiază: 11:00 – 15:00 la barul de la piscină - hot dog, sandvișuri, fructe. Înghețată 11:00-17:00 la barul de la piscină.
Cafeaua, ceaiul și prăjiturile sunt disponibile la barul din hol All inclusive (barul mezanine) - 15:00 - 17:00
Cină tip bufet - 18:00 - 21:00 disponibilă în restaurantul principal, cu băuturi incluse - bere la halbă și vin, băuturi răcoritoare locale
Două cine tematice pe săptămână (balcanică și mediteraneană)
Băuturi alcoolice locale 10:00 - 23:00 - cocktailuri alcoolice și nealcoolice, băuturi răcoritoare, cafea, ceai, bere, vinuri sunt disponibile la barul All inclusive Lobby (Bar Mezanine) și la barul de la piscină.
Mărci internaționale de alcool sunt disponibile la un cost suplimentar la barul din hol.

Sport și divertisment – gratuit:
Piscina in aer liber intre orele 10:00 si 18:00
Sezlonguri si umbrele la piscina
Două tobogane cu apă
Seif și mini-frigider în cameră gratuit
Fitness
Wi-Fi în zonele comune
Animație zilnică pentru adulți (de 6 ori pe săptămână)
Divertisment de seară
Activitati sportive: tenis de masa, darts, zumba, gimnastica acvatica, sah

Pentru copii – gratuit:

Animație pentru copii pentru copii de la 4 la 12 ani – program de lucru: de la 10.30 la 12.00 și de la 15.00 la 17.30
Mini Club
Mini disco
Piscina pentru copii
Scaune pentru copii in restaurant

Servicii suplimentare contra cost:

Servicii SPA
Servicii de conferinta
Biliard

Parcare: 20 BGN/zi, nepăzită, în funcție de disponibilitate. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica prețul parcării în orice moment.

** În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.