Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB CALIMERA IMPERIAL RESORT

   Sunny Beach, Bulgaria


Descriere

Imperial Resort 4* este situat la aproximativ 200 m de malul marii, in apropierea magazinelor, oferind turistilor numeroase facilitati pentru un sejur relaxant: restaurant, bar, centru SPA, piscina.

Despre Imperial Resort, Sunny Beach – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite


Hotel Imperial Resort **** Sunny Beach

Stațiune: Sunny Beach
Plaja: cu nisip, la 100 de metri de hotel
Locație: Hotelul este situat în partea de sud a Sunny Beach, aproape de orașul vechi din Nessebar. Cu camerele și zonele comune recent renovate, hotelul de înaltă calitate oferă confort și odihnă completă. Pe o suprafață de 25000 de metri pătrați, complexul este format din două aripi complet renovate - Imperial Beach (8 etaje) și Imperial Sands (4 etaje).
Cazare: Hotelul este format din camere duble standard și deluxe, camere de familie, studiouri și apartamente. Toate cele 494 de camere sunt renovate în 2017 și reîmprospătate anual. Copii până la 11,99 ani beneficiați de reduceri speciale și sunt disponibile pătuțuri gratuite pentru sugarii sub 2 ani

CAMERA DUBLA 2+1:
Suprafata aproximativa de 25 mp. Camerele duble standard sunt situate în aripa cu 4 etaje (Imperial Sands) și sunt mobilate elegant și confortabil. Fiecare are doua paturi de o persoana/pat matrimonial, fotoliu, toaleta cu taburet, dulap, baie si balcon cu mobilier de exterior. De asemenea, oaspeții pot folosi Wi-Fi gratuit, seif, mini-frigider, cablu TV, aer condiționat, telefon, uscător de păr, duș. Capacitatea maximă este de 3 adulți, cu aer condiționat individual. Aproape de Food court.
CAMERA DUBLA DELUXE 2+1: Suprafata aproximativa de 30 mp. Camerele duble deluxe sunt mobilate în stil mediteranean și combină luxul și confortul. Fiecare are două paturi de o persoană/unul dublu, dulap, măsuță de toaletă cu scaun, canapea și balcon. Toate sunt situate în aripa cu 8 etaje (Imperial Beach). Restaurantul principal și centrul SPA sunt situate în aceeași clădire. Capacitatea maximă este de 3 adulți, aer condiționat centralizat.
CAMERA DUBLA DELUXE 2+1 vedere laterala la MARE: Suprafata aproximativa de 30 mp. Camerele duble deluxe sunt mobilate în stil mediteranean și combină luxul și confortul și oferă vedere la mare. Fiecare are două paturi de o persoană/unul dublu, dulap, măsuță de toaletă cu scaun, canapea și balcon. Toate sunt situate în aripa cu 8 etaje (Imperial Beach). Restaurantul principal și centrul SPA sunt situate în aceeași clădire. Capacitatea maximă este de 3 adulți, aer condiționat centralizat. Aproape de restaurantul principal și centrul spa
CAMERA DE FAMILIE 3+1/4+0: Suprafata aproximativa de 40 mp. Camerele de familie sunt potrivite pentru familiile cu copii, combinând 2 camere duble standard separate, fiecare cu baie proprie, televizor, aer condiționat și balcon. Acestea sunt situate în aripa cu 4 etaje a stațiunii. Capacitatea maximă este de 3 adulți și 1 copil sau 4 adulți.
GARSONIERĂ 2+2/3+1: Suprafață aproximativă de 33 mp. Sunt confortabile și oferă o ambianță mediteraneană atrăgătoare. Potrivite pentru familii cu doi copii sau pentru 3 adulți și mai spațioase decât camera dublă deluxe, garsonierele au două paturi de o persoană/un pat dublu, o canapea extensibilă dublă, măsuță de toaletă, dulap și balcon. Acestea sunt situate în aripa cu 8 etaje și au vedere la parc sau la mare. Capacitatea maximă este de 2 adulți și 2 copii sau 3 adulți și 1 copil.
GARSONIERĂ 2+2/3+1 vedere laterala la MARE: Suprafață aproximativă de 33 mp. Sunt confortabile și oferă o ambianță mediteraneană atrăgătoare. Potrivite pentru familii cu doi copii sau pentru 3 adulți și mai spațioase decât camera dublă deluxe, garsonierele au două paturi de o persoană/un pat dublu, o canapea extensibilă dublă, măsuță de toaletă, dulap și balcon. Acestea sunt situate în aripa cu 8 etaje și au vedere la parc sau la mare. Capacitatea maximă este de 2 adulți și 2 copii sau 3 adulți și 1 copil.
APARTAMENT 2+2/3+1 DELUXE: Suprafata aproximativa de 40 mp. Apartamentele de lux cu un dormitor sunt un spațiu premium, cuprinzând 2 camere separate - living și dormitor. Dormitorul are pat francez, măsuță de toaletă, noptiere și baie proprie. Livingul este spatios si impunator, cu o canapea extensibila dubla, masuta de cafea, sezlong si dulap. O a doua baie este, de asemenea, disponibilă, precum și un balcon cu vedere uluitoare la mare, Sunny Beach și Nessebar. Suitele deluxe cu un dormitor sunt situate în aripa superioară, la etajul opt. Fiecare poate găzdui până la 4 adulți sau 3 adulți și 1 copil.
APARTAMENT 4+2 FAMILIE: Suprafata aproximativa de 45 mp. Suitele de familie includ o cameră de zi, un dormitor separat de living cu un perete despărțitor și un al doilea dormitor cu baie. Ambele dormitoare sunt dotate cu paturi standard, în timp ce canapeaua din living se transformă și în pat, astfel încât suita poate găzdui până la 4 adulți și 2 copii. Alte facilități includ terasă cu mobilier de exterior. Suitele de familie sunt situate la parterul aripii cu 4 etaje. Capacitatea maximă este de 4 adulți și 2 copii.

Pătuțul este gratuit. Disponibilitate la cerere.
Animalele de companie nu sunt permise.
Hotelul nu este potrivit pentru persoane cu dizabilități.
Despre hotel: Frumosul și modernul hotel de plajă se potrivește perfect pentru cei care caută o adevărată experiență de vacanță. Oaspeții se pot bucura de varietatea bogată de tentații culinare în oricare dintre cele trei restaurante – Restaurant Alexandria, restaurant Casablanca, snack bar La Piazza. La dispozitie sunt si piscina interioara, cele doua piscine exterioare, veranda la soare. Imperial Resort oferă două piscine pentru copii, o zonă Splash pentru distracție în apă, un mini club, diverse programe de divertisment și loc de joacă cu cățărare.

SPA & Wellness: Centrul Alexander SPA este situat în aripa cu 8 etaje (Imperial Beach) și oferă o varietate de tratamente. Oaspeții se pot bucura de piscină interioară încălzită, jacuzzi, cabinet medical, saună cu infraroșu, saună clasică, masaje, terapii, baie turcească, baie de aburi, sală de sport și aromoterapie.

ULTRA ALL INCLUSIVE al Hotelului IMPERIAL **** pentru sezonul 2023 include:

Mic dejun tip bufet: 7:30 - 10:00 h in restaurantul principal - Casablanca sau Alexandria;
Mic dejun târziu 10:00 - 12:00 h - omletă, ouă prăjite și fructe;
Pranz: 12:30 - 14:30 h bufet in restaurant Alexandria; băuturi nealcoolice, bere și vinuri incluse;
Gustare de după-amiază: 15:00 - 17:00 la Food court – pizza și paste italiene proaspete, salate, grătar, burgeri, hot dog, doner kebab, legume la grătar, vafe, gogoși, înghețată, desert și fructe;
Cina: 18:00 – 21:00 bufet în restaurantele din Alexandria și Casablanca. băuturi nealcoolice, bere și vinuri incluse;
Cina tarziu: 18:00 - 21:00 h;
Înghețată: 12:00 - 17:00 la La Piazza Snack Bar
La Piazza Snack Bar: 12:00 - 15:00 pizza și paste italiene proaspete, salate, grătar, burgeri, hot dog, doner kebab, legume la grătar, vafe, gogoși, înghețată, desert și fructe. Barul de băuturi funcționează pe tot parcursul zilei.
Lobby bar: 11:00 - 23:00 cu băuturi nealcoolice și alcoolice locale;
Gustare la miezul nopții 22:00 - 06:00 pentru oaspeții care sosesc târziu și pleacă devreme în restaurantul Alexandria
Restaurant asiatic à la carte: 18:00 - 21:00 – inclusa 1 cina intr-un restaurant, daca sejururi de minim 7 zile. Pentru oaspeții cu un sejur de mai puțin de 7 zile este necesară o plată suplimentară de 12 euro de persoană.
* Check-in începe după ora 14:00 și check-out înainte de ora 12:00.
Programul All Inclusive începe cu cina și se termină cu prânzul.

Sport și divertisment: .

Piscină interioară încălzită și piscine exterioare cu zonă de splash pentru copii;
Umbrele si sezlonguri gratuite la piscine (in functie de disponibilitate);
Zona splash – 10:00-12:00 și 13:00-17:00 de la 3 până la 12 ani;
Tenis de masă, fitness, darts, fotbal pe plajă, volei pe plajă;
Animație de zi și de seară pentru adulți și copii începând din mai până în septembrie (de 6 ori pe săptămână);
WiFi gratuit;
Seif;
Fitness.

Pentru copii:

Piscina pentru copii;
bufet pentru copii;
Animație pentru adulți și copii.

Servicii suplimentare contra plată suplimentară:
Grill house: 10:00-23:00;
Pachet plaja: posibilitate de inchiriere a 2 sezlonguri si umbrela pe plaja din fata hotelului 21 BGN pe zi in functie de disponibilitate;
Centru spa;
Magazin, sala de conferinte;
Minigolf, Biliard, Închirieri mașini.

Parcare: Nepăzită, cu plată (18 BGN pe zi), până când locurile sunt disponibile. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica prețul parcării în orice moment.


**
În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.