Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Smartline Meridian


Descriere

Locatie:
Smartline Hotel Meridian este situat aproape de centrul sudic al Sunny Beach. Distanta pan la plaj este de 200 m.
Camere:
Hotelul Smartline Meridian are 268 de camere duble si familiale confortabile / 2 camere separate de o us, potrivite in special pentru familii cu 2 copii /, situate pe etajul 10.
Toate camerele au paturi suplimentare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat central, cu baie privat, TV prin cablu, detector de incendiu, buton de panic, mini-bar, telefon, balcon.

Baruri si restaurante:
Smartline Hotel Meridian are un restaurant panoramic, care serveste mese delicioase bulgare si europene - mic dejun si cin tip bufet, vinuri selectate, buturi spirtoase si buturi rcoritoare.
La dispozitia oaspetilor se afla un bar irlandez.
Barul confortabil din hol vine cu oaspetii in orice moment al zilei, servind alcool si buturi rcoritoare.
Barul de la piscin v ofer rcoroase in zilele fierbinti de var, servind cocktail-uri alcoolice si nealcoolice si o varietate de buturi.

Smartline Hotel Meridian ofer acces la internet in holul hotelului (tax suplimentar), sala de conferinte, parcare, centru de wellness. Programul de divertisment pentru baza ALL Inclusive se desfsoar abia seara si include muzic live si dans.
Pentru relaxare complet, hotelul are, de asemenea, o piscin in aer liber cu sectiunea pentru copii, cu un masaj spa profesionist, tratamente spa, saun, baie turceasc si o mic sal de gimnastic. Odat pe sptmAen, oaspetii se pot bucura de un program de sear. Teren de tenis in apropiere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.