Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TARSIS HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul Tarsis Club este situat la 700 m de plaja, in a treia linie de hoteluri, intr-o regiune linistita si impadurita din Sunny Beach.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati: piscina exterioara (2), lift, seif la receptie (gratuit), internet wi-fi, schimb valutar, magazin, restaurant, restaurant a la carte, gratar, crama, lobby bar, bar la piscina, club, jocuri mecanice, tenis de masa, volei, centru inchiriere biciclete, centru wellness, salon de infrumusetare, coafor, manichiura, pedichiura, sauna, solar, masaj, baie cu aburi, jacuzzi, centru de afaceri dotat cu flipchart, sistem de sonorizare, microfoane (2), sistem multimedia, parcare.

Facilitati camera

Camerele sunt mobilate modern, dispunand de aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. Toate unităţile de cazare au living cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Cele mai multe unităţi de cazare au zonă de relaxare cu o canapea. Baia este dotată cu duş sau cadă, articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.