Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Calimera Ralitsa Superior


Descriere

Despre Hotel Calimera Ralitsa Superior, Albena – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite


Hotel PRIMASOL RALITSA SUPERIOR **** Albena


Stațiune: Albena
Plaja: cu nisip, la 900 m de hotel. Serviciul de transfer gratuit la plajă și retur la fiecare jumătate de oră, între orele 09:00 și 17:00, este disponibil pentru toți oaspeții – în iulie și august.
Locație: Hotelul Primasol Ralitsa Superior, parte a Complexului Ralitsa, este situat liniștit în zona parcului din Satul de vacanță Albena.
Cazare: Hotelul Ralitsa are 342 de camere. Hotelul este format din 3 clădiri - principal, sector Garden și Deluxe. Principal - 6 etaje cu 2 lifturi; Sector Garden - 5 etaje cu 1 lift; Sector Deluxe - 4 etaje cu 2 lifturi.

CAMERA DUBLA 2+1/2+2: Suprafata aproximativa 16 mp. Camerele duble Standard sunt confortabile și mobilate confortabil, cu vedere la zonele verzi și la piscine. Camerele pot fi cu doua paturi de o persoana 90/200 si un fotoliu extensibil sau un pat matrimonial 140/200, pat de o persoana 90/200 fotoliu extensibil, aer conditionat, cablu TV si balcon. Băile sunt dotate cu duș și uscător de păr. Capacitatea maximă este de 2 adulți și 2 copii sau 3 adulți.
CAMERA DUBLA 2+1/2+2 DELUXE: Sunt camerele complet renovate ale fostului Hotel Lora (circa 20 mp). Camerele Deluxe sunt mobilate modern, cu vedere la grădinile cu flori și au două paturi de o persoană 100/200 și un fotoliu extensibil sau un pat dublu 160/200 și un pat de o persoană (90/200) și o canapea extensibilă, aer condiționat, cablu TV și un balcon. Baia este dotată cu duș și uscător de păr. Capacitatea maximă este de 3 adulți și 1 copil.
CAMERA DE FAMILIE 2+3: Constă din 2 camere duble conectate printr-o ușă comunicantă. Potrivit pentru familii cu copii.

CAMERA DE FAMILIE 2+3 DELUXE: Constă din 2 camere duble Deluxe conectate printr-o ușă comunicantă. Potrivit pentru familii cu copii.

GARSONIERĂ 2+1/2+2:
Suprafață aproximativă 40 mp. O cameră mare cu un pat dublu spațios 200/200 și un living mobilat cu o canapea extensibilă, aer condiționat și TV prin cablu. Două balcoane cu masă și scaune. Baie cu cadă, bideu și uscător de păr, a doua toaletă. Capacitatea maximă este de 2 adulți și 2 copii.
APARTAMENT 2+2 DELUXE: Suprafata aproximativa 34-40 mp. Suite elegante cu un dormitor, cu o terasă cu vedere la piscine și la parc. Sunt compuse dintr-un living cu o canapea extensibila, un dormitor cu pat matrimonial 200/200, mobilier modern si functional, aer conditionat si cablu TV. Baia are o cabină de duș și o cadă. Balconul are o masă și două scaune. Capacitatea maximă este de 2 adulți și 2 copii.
*Pentru 3 adulti cu 1 copil in camera dubla vor fi acceptate dar nu se vor accepta reclamatii cu privire la confortul si spatiul camerei.

Pătuțul de copii este disponibil gratuit, la cerere.
Hotelul acceptă animale de companie de până la 4 kg, cu certificat medical și pașaport la un cost suplimentar de 50 BGN/zi.
Sunt disponibile servicii pentru persoanele cu handicap.
Despre hotel: receptie deschisa 24 de ore, informatii, serviciu de trezire, serviciu de taxi, serviciu postal, schimb valutar, seif in camere /contra cost/, animatie, piscine exterioare, piscina interioara, piscina pentru copii, restaurant principal cu terasa , lobby ar, snack bar, lounge bar, prânz tip bufet la restaurantul Rai de pe plajă, lângă hotel se află Aquamania Aqua Park, pentru care oaspeții hotelului beneficiază de acces gratuit nelimitat pe durata șederii. Wi-Fi în locurile comune ale hotelului (lobby bar, recepție, piscină).
Servicii SPA contra cost: Centrul Spa Ralitsa Superior face parte din Medi SPA Medika din Albena si ofera programe si proceduri medicale, precum si terapii de relaxare si cosmetica. Centrul Spa vindecă probleme cu sistemul musculo-scheletic, sistemul nervos periferic, sistemul nervos funcțional, boli de piele, stres, oboseală. De asemenea, centrul oferă o varietate de programe cosmetice pentru față și corp, terapii anti-îmbătrânire și altele.

ALL INCLUSIVE+ ÎN HOTEL PRIMASOL RALITSA SUPERIOR **** pentru sezonul de vară 2022 INCLUDE:

Mancare si bautura:
Restaurantul principal Ralitsa Superior:
Mic dejun: 07:30 - 10:00
Prânz: 12:30 - 14:30
Gustări (snack bar): 15:00 - 17:00 (dulciuri, fructe, înghețată)
Cina: 18:00 - 21:00
*Rețineți că unele dintre hoteluri ar putea schimba ușor orele, dar cu cel mult 30 de minute +/- .
Băuturi all inclusive: 10:00 - 23:00 Băuturi alcoolice și nealcoolice bulgărești, rakia bulgară,
Vin bulgaresc, vin spumant bulgaresc, bere la halba bulgareasca, sucuri, bauturi racoritoare, apa minerala, cafea
(espresso și de la aparat de cafea) și cappuccino. Băuturi alcoolice importate, cocktailuri și cafea
Lavazza sunt contra plată suplimentară
*După ora 23:00 toate băuturile sunt contra cost.
Baruri all inclusive:
Lobby bar 10:00 - 23:00 h
Lounge bar 10:00 - 23:00
Snack bar 10:00 – 17:00 h
Restaurantul Rai pe plajă (orele de lucru 12:00 - 15:00):
Pranz usor: 12:00 - 14:00 h
Gustări: 14:00 - 15:00 (patiserie, dulciuri, fructe, înghețată)
Băuturi: 14:00 - 15:00 (băuturi calde, băuturi răcoritoare, suc, apă, bere)
*Consumul este permis doar in restaurant!
Programul Dine Around:
Pentru toți oaspeții, care au rezervat minim 7 nopți în regim All Inclusive/ All Inclusive Plus în Albena Resort.
Clienții Ralitsa Superior vor avea posibilitatea de a vizita Taverna Ralitsa în Programul Dine Around la sejur de minim 5 nopți, pe tot sezonul.
Acest program rămâne valabil de la începutul sezonului până în 30.06 și de la 01.09 până la sfârșitul sezonului.
Fiecare oaspete primește 1 prânz gratuit și 1 cină gratuită la unul dintre restaurantele à la carte din Albena. Băuturile sunt contra cost, cu excepția apei minerale (nu gazoase).
Oaspeții trebuie să facă rezervarea la recepție, nu mai târziu de ora 15:00 în ziua precedentă.

*Programul All Inclusive începe cu prânzul în ziua sosirii și se termină cu micul dejun în ziua plecării.
Check-in – după ora 14:00
Check out – până la ora 11:00

Sport și divertisment:
Utilizare gratuită a 1 umbrelă și 2 șezlonguri per cameră pe plaja Rai – de la a treia linie de sus și în funcție de disponibilitate
Utilizarea gratuită a 1 umbrelă și 2 șezlonguri la piscină per cameră – în funcție de disponibilitate
Animație de zi și animație de seară pentru adulți - 6 zile pe săptămână
Aqua Park Aquamania – oaspeții beneficiază de intrare gratuită și acces gratuit la piscine, tobogane, precum și umbrele și șezlonguri (în funcție de disponibilitate). Băuturile și alimentele nu sunt permise în parcul acvatic. Utilizarea gratuită a piscinelor, toboganelor, precum și a umbrelelor și șezlongurilor (în funcție de disponibilitate). Programul de lucru al parcului acvatic este de la 10:00 la 18:00 în perioada 15.06 - 15.09.

Pentru copii – utilizare gratuită:
Piscina pentru copii
Loc de joaca pentru copii
Animație pentru copii – 6 zile pe săptămână

Parcare:
În primele 30 de minute puteți părăsi stațiunea fără să plătiți o taxă de parcare
Avem 4 zone de parcare diferite. Biletul asigură o singură trecere - intrare și parcare 24 de ore, cu excepția parcării Lazur, care vă este oferită gratuit. Taxele de parcare diferă în funcție de zonă după cum urmează:
Parcare Lazur – gratuită
Parcare autogara – 5 BGN
Zona albastră – 10 BGN
Zona verde – 20 BGN
Capacitate:
Autogara Parcare - 800 locuri de parcare
Zona albastra- 1200+ locuri de parcare
Puteți plăti în oricare dintre zonele de parcare Albena, indiferent în ce zonă se află hotelul dvs
Modalitatile de plata pentru parcarea in Albena sunt urmatoarele: la receptia hotelului si la statii. Taxa de parcare in statiunea Albena este valabila 24 de ore.
Înainte de a părăsi parcarea, asigurați-vă că ați validat și plătit biletul la recepția hotelului sau la Stația de Plată Automatizată.
În cazul în care părăsiți stațiunea cu mașina, va trebui să plătiți din nou taxa de parcare.
Mijloace de transport in statiune: Biciclete, taxiuri, trenuri sau transport electric iti stau la dispozitie.
Puteți merge la o plimbare pe jos de la parcarea stației de autobuz până la plaja centrală, ceea ce vă va dura 10-12 minute; poți lua unul dintre trenurile turistice contra cost sau poți beneficia de una dintre cele două linii de transport electric gratuit:
Linia albastră: până la Maritim Paradise Blue Hotel & SPA, Ganvie Beach Club și plaja centrală.
Linie galbenă: către hotelurile Boryana, Nona, Elitsa și Mura și cea mai apropiată plajă a acestora.

** În ceea ce privește măsurile antiepidemice impuse printr-un ordin al ministrului sănătății sau al altor autorități oficiale, este posibil ca prestarea unora dintre servicii să fie temporar suspendată. În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet operaționale la începutul și la sfârșitul sezonului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.