Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Saint Thomas este situat în zona Rezervației Arkutino, la capul Humata, pe plaja proprie la litoralul Mării Negre, la 12 km sud de centrul istoric al oraşului Sozopol

Despre Hotel Saint Thomas , Sozopol – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite


Hotel SAINT THOMAS *****, Sozopol

Stațiune:
Arkutino (la 10 km de Sozopol)
Locație: Hotelul Saint Thomas este situat în zona Rezervației Arkutino, la Capul Humata. Arkutino este unul dintre ultimele locuri virgine de pe coasta bulgară a Mării Negre. Capul Humata este situat aproape de laguna Alepou, lacul cu apă dulce din Arkutino, insula St Thomas și gura de vărsare a râului Ropotamo. Este situat la 10 km sud de Sozopol, la 2 km sud de stațiunea Dyuni și la 10 km de Primorsko.
Plaja: Nisipoasă, lângă hotel, precum și Plaja Arkutino, la 700 de metri de complex
Cazare: Complexul St. Thomas este format din blocuri hoteliere și de apartamente în stil vechi Sozopol. Există lift în hotel, nu există lift în blocurile de apartamente.

CAMERA DUBLA 2+1:
Suprafata aproximativa de 36 mp. Au două paturi de o persoană sau un dormitor, aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar, internet Wi-Fi gratuit, baie privată cu duș, articole de toaletă, uscător de păr și balcon privat cu vedere la parc. Capacitate maximă de 3 adulți.
CAMERA DUBLA 2+1 vedere la MARE: Suprafata aproximativa de 36 mp. Au două paturi de o persoană sau un dormitor, aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar, internet Wi-Fi gratuit, baie privată cu duș, articole de toaletă, uscător de păr și balcon privat cu vedere la mare. Capacitate maximă de 3 adulți.
APARTAMENT 2+2: Suprafata aproximativa de 70 mp. Apartamentele din hotel au un dormitor, un living cu o canapea extensibilă și o terasă. Există aer condiționat, TV, minibar, uscător de păr și baie cu cadă, seif și internet Wi-Fi gratuit. Capacitate maxima de 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.

Pătuțul de copii este oferit gratuit la cerere prealabilă.
Nu sunt permise animale de companie.
Nu există facilităţi adecvate pentru cazarea persoanelor cu dizabilităţi.
Despre hotel: Complexul dispune de doua restaurante, dintre care unul are o zona acoperita pentru 140 de persoane si o terasa mare in aer liber cu o vedere fabuloasa la mare. Celălalt restaurant - Restaurantul Italian La Cantina are 80 de locuri. Există piscină exterioară, zonă de relaxare, fitness, zonă de conferințe, magazine și tenis de masă, seif.
Pentru copii: loc de joaca pentru copii, camera copiilor
Centru SPA: Piscina interioara, sauna, baie de aburi, masaje.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie