Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Family Hotel Victoria


Descriere

Hotelul Victoria Family este situat în apropierea portului de agrement Balcic iar cea mai apropiata plaja este la 150 m.

Despre Victoria Family Hotel, Balcik – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite

Localizare: Hotelul Victoria Family este situat în apropierea portului de agrement Balcic iar cea mai apropiata plaja este la 150 m.

Hotelul dispune de un restaurant și un bar.

Wi-Fi-ul este disponibil gratuit în toate zonele publice.

Hotelul dispune de un restaurant și un bar. Restaurantul oferă mese de sezon din bucătăria europeană și bulgară, dar la cerere se pot pregăti mâncăruri dietetice speciale.

Camera Twin - 17mp, 2 paturi de o persoana, TV prin cablu, aer conditionat, telefon, birou, minibar și balcon, baie privata, accesorii de toaleta gratuite.

Camera Dubla Deluxe - 18mp, 1 pat dublu, vedere la mare, TV prin cablu, aer conditionat, telefon, birou, izolata fonic, minibar și balcon, baie privata, accesorii de toaleta gratuite.

Camera Tripla - 20mp, 3 paturi de o persoana, TV prin cablu, aer conditionat, telefon, birou, minibar și balcon, baie privata, accesorii de toaleta gratuite.

Suite - 34mp, 1 pat dublu si o canapea, TV prin cablu, aer conditionat, telefon, birou, minibar și balcon, baie privata, accesorii de toaleta gratuite.

Deluxe Suite - 30mp, 2 dormitoare (fiecare dintre acestea cu un pat dublu, TV prin cablu, aer conditionat, telefon, birou, minibar și balcon, baie privata, accesorii de toaleta gratuite.

Junior Suite - 20mp, dormitor si living, 1 pat dublu, canapea, TV prin cablu, aer conditionat, telefon, izolata fonic, birou, minibar și balcon, baie privata, accesorii de toaleta gratuite.

Parcare gratuita in limita disponibilitatii.

Animalele pot fi acceptate la cerere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.