Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Helios Hotel


Descriere

Hotelul Helios este situat chiar pe mal, langa plaja centrala din Balcic si in apropiere de promenada principala a orasului, la aproximativ 300 m de centrul orasului.

Despre Hotel Helios, Balcik – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite

Hotel HELIOS *** Balcic

Stațiune:
Balcic
Plaja: publica, in fata hotelului
Localizare: Hotelul Helios este situat chiar pe mal, langa plaja centrala din Balcic si in apropiere de promenada principala a orasului, la aproximativ 300 m de centrul orasului. Hotelul a fost renovat in 2017. Hotelul are 1 lift.
Cazare: Hotelul ofera cazare in 59 camere - 18 camere duble, 19 garsoniere si 22 apartamente.

DBL 2+1:
Camerele au doua paturi obisnuite, un fotoliu extensibil (75/185), un balcon, aer conditionat, frigider, TV, telefon, internet wireless, baie cu dus. Capacitatea maximă este de 3 adulți.
SUDIO 2+1: Garsonierele au chicinetă, două paturi obișnuite și un fotoliu extensibil (75/185), balcon, aer condiționat, frigider, TV, telefon, internet wireless, baie cu duș. Capacitatea maximă este de 3 adulți.
STUDIO 3+1LARGE : Garsonierele au chicinetă, un pat matrimonial, un pat obișnuit și un fotoliu extensibil (75/185), balcon, aer condiționat, frigider, TV, telefon, internet wireless, baie cu duș. Capacitatea maximă este de 4 adulți.
APARTAMENT 2+3: Apartamentele constau dintr-un dormitor cu living. Ambele camere sunt separate printr-o usa. In dormitor sunt doua paturi obisnuite, sau un pat dublu iar in living – o canapea extensibila (3 x 75/185). Au chicineta, balcon, aer conditionat, frigider, televizor, telefon, internet wireless, baie cu dus. Capacitatea maximă este de 4 adulți și 1 copil.
APARTAMENT 2+3 PANORAMA:
Apartamentul este format dintr-un dormitor cu living. Ambele camere sunt separate printr-o usa. În dormitor sunt două paturi obișnuite, iar în living – o canapea extensibilă (3 x 75/185). Au chicineta, balcon, aer conditionat, frigider, televizor, telefon, internet wireless, baie cu dus. Capacitatea maximă este de 4 adulți și 1 copil.
APARTAMENT 4+3: Apartamentele au două dormitoare și un living. Camerele sunt separate prin usi. În fiecare dormitor sunt două paturi obișnuite, iar în living – o canapea extensibilă (3 x 75/185). Au chicineta, balcon, aer conditionat, frigider, televizor, telefon, internet wireless, baie cu dus. Capacitatea maximă este de 6 adulți și 1 copil.

La cerere, pătuțul este oferit gratuit.
Animalele de companie nu sunt permise.
Hotelul dispune de o camera pentru persoane cu dizabilitati.
Despre hotel: Room service, internet, seif, salon SPA, salon de infrumusetare, doua piscine, dintre care una potrivita pentru copii. Plaja din Balcic este foarte aproape de hotel. Hotelul oferă, de asemenea, un loc de joacă pentru copii, un restaurant cu muzică live și un bar, parcare.

PREȚURILE ÎN HOTEL HELIOS *** pentru sezonul de vară 2022 INCLUD:
Check-in – după ora 14:00
Check-out – până la ora 12:00

Numai cazare (BO)
Mic dejun (dacă este selectat supliment BB) – 08:00 – 10:00

Sport și divertisment:
Piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele.
Yacht cu vele pentru excursii, pescuit, scufundari.
Golf – transport la terenurile de golf, rezervari pentru jocuri de golf
Internet Wi-Fi gratuit în întregul hotel

Parcare – gratuită, nepăzită, în funcție de disponibilitate

** În ceea ce privește măsurile antiepidemice impuse printr-un ordin al ministrului sănătății sau al altor autorități oficiale, este posibil ca prestarea unora dintre servicii să fie temporar suspendată. În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet operaționale la începutul și la sfârșitul sezonului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.