Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jupiter-1 Family hotel


Descriere

Aflat la doar 50 de metri de plaja cu nisip negru, hotelul Jupiter 1 Family este situat pe promenada principală din Balcic, cu magazine şi restaurante. Oferă o piscină sezonieră în aer liber.

Camerele hotelului Jupiter 1 sunt prevăzute cu aer condiţionat, WiFi gratuit şi TV prin cablu. Toate camerele au o baie privată şi o terasă.

Restaurantul hotelului Jupiter 1 serveşte preparate din bucătăria bulgară şi internaţională, iar în fiecare dimineaţă este disponibil un mic dejun uşor. În perioadele calde, oaspeţii pot lua masa afară, în grădină. Oaspeţii beneficiază de o reducere de 10% la restaurantul Kavaci, situat la 250 de metri.

Hotelul este la 5 minute de mers pe jos de centrul oraşului Balcic şi la 15 minute de mers pe jos de palatul Reginei Maria, cu grădinile sale frumoase. Varna se află la 50 de minute de mers cu maşina şi există locuri de parcare gratuite aproape de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara