Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maria Palace Aparthotel


Descriere

Situat pe malul mării din Balcic, la 1 km de grădina botanică din Balcic, Maria Palace Complex are WiFi gratuit. Maria Palace Complex este la 1 km de palatul Reginei Maria.

Despre Maria Palace, Balcik – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite

PALAT MARIA** Balcic

Stațiune: Balcic
Plaja: 50 m.
Locație: Hotelul este situat foarte aproape de plajă și de portul de iahturi și are vedere la mare.
Cazare: Hotelul are 50 de apartamente cu unul sau două dormitoare și 3 garsoniere. Hotelul are 4 lifturi in total.

STUDIO 2+1: Suprafață aproximativă 25 m2. Studiourile au un pat dublu 1.80m/ 2.00m si un pat suplimentar care - o canapea extensibila, masuta de cafea, birou, oglinda, aer conditionat individual, Wi-Fi gratuit, mini frigider, telefon. Livingul are vedere la mare. WC si baie cu cabina de dus, uscator de par, chiuveta, TV. Capacitatea maximă este de 2 adulți și 1 copil.
APP 2+1/2+2: Suprafata aproximativa 45 m2. Apartamentele cu un dormitor sunt compuse dintr-un dormitor și o cameră de zi separate printr-o ușă. Au masa cu 4 scaune, masuta de cafea, o canapea extensibila, birou, oglinda, aer conditionat individual in fiecare camera, Wi-Fi gratuit, mini frigider, telefon, TV. Livingul are vedere la mare. WC și baie cu cabină de duș, uscător de păr, chiuvetă. Capacitatea maximă este de 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii.
APP 4+1: Suprafata aproximativa 45 m2 cu doua dormitoare separate printr-o usa. Primul dormitor este cu pat dublu 1,80m/ 2,00m iar al doilea este cu paturi twin 0,9m/1,80m. Masa de sufragerie cu patru scaune, masuta de cafea, o canapea extensibila, birou, oglinda, aer conditionat individual in fiecare camera, Wi-Fi gratuit, mini frigider, telefon, TV. Livingul are vedere la mare. WC și baie cu cabină de duș, uscător de păr, chiuvetă. Capacitatea maximă este de 4 adulți și 1 copil.

Pătuțul de copii este oferit gratuit la cerere prealabilă.
Animalele de companie nu sunt permise.
Hotelul nu dispune de camere adaptate pentru persoane cu dizabilitati.
Despre hotel: Hotelul dispune de restaurant principal La Terassa, magazin de dulciuri si gelateria Macaron, bijuterie, bacanie, optic, club de cafea.


BO in MARIA PALACE ** pentru sezonul de vara 2022 INCLUDE:

Check-in – după ora 14:00
Check-out – până la ora 12:00

Cazare fara masa (BO)

Sport și divertisment – ​​gratuit:
Internet prin cablu și Wi-Fi
Seif în camere

Parcare: gratuită, publică cu număr limitat de locuri, nu se pot face rezervări. În apropierea hotelului există o parcare cu plată, unde oaspeții hotelului beneficiază de reducere.

BB in MARIA PALACE ** pentru sezonul de vara 2022 INCLUDE:
Check-in – după ora 14:00
Check-out – până la ora 12:00

Mic dejun (pentru BB) pe meniu (sub 20 pax) sau bufet 08:00 – 10:00

Sport și divertisment – ​​gratuit:

Internet prin cablu și Wi-Fi
Seif în camere

Parcare: gratuită, publică cu număr limitat de locuri, nu se pot face rezervări. În apropierea hotelului există o parcare cu plată, unde oaspeții hotelului beneficiază de reducere.

**
În ceea ce privește măsurile antiepidemice impuse printr-un ordin al ministrului sănătății sau al altor autorități oficiale, este posibil ca prestarea unora dintre servicii să fie temporar suspendată. În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet operaționale la începutul și la sfârșitul sezonului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie