Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Naslada


Descriere

Hotel Naslada este situat in statiunea Balchik, intr-un parc de 36 ha si o gradina botanica, considerata a doua ca marime din Europa.

Despre Hotel Naslada, Balcik – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite


Localizare: Complexul hotelier Naslada este situat în stațiunea Balcic, deasupra fostei reședințe de vară a regilor români și a grădinii Botanice.
Cazare: Complexul hotelier Naslada este format din trei clădiri cu trei etaje fără lift - Naslada 1, Naslada 2 și Naslada 3 și oferă cazare într-un total de 140 de camere duble și studiouri și 10 apartamente cu un dormitor, fiecare dintre ele având o terasă și o expunere sudică. Mai mult, în studiouri și în apartamente există o chicinetă, dotată cu un cuptor cu microunde, un ceainic, ustensile și farfurii.

DBL 2 + 1: suprafață aproximativă 20 m2. Camerele duble au două paturi de o persoană, un fotoliu extensibil, un mini-frigider, un televizor cu canale prin cablu, o terasă și o baie separată cu cabină de duș și toaletă. Capacitatea maximă este de 3 adulți.
STUDIO 2 + 1: Suprafață aproximativă 28 m2. Studiourile dispun de trei paturi de o persoană, un mini-frigider, un TV cu canale prin cablu, o chicinetă, o terasă și o baie separată. Capacitatea maximă este de 3 adulți.
APP 2 + 2: Suprafață aproximativă 35 - 50 m2. Apartamentele cu 1 dormitor au un dormitor cu două paturi de o persoană, o cameră de zi cu două paturi de o persoană și o chicinetă, o terasă și o baie separată, mini-frigider și TV cu canale prin cablu. Dormitorul și camera de zi sunt separate de o ușă. Capacitatea maximă este de 4 adulți.

Pătuțul de copii este disponibil gratuit, la cerere prealabilă.
Zonele publice din hotel sunt accesibile persoanelor cu dizabilități. Hotelul are camere adaptate pentru persoane cu mobilitate redusă.
Cazarea cu animale de companie mici este permisă contra plată suplimentară de 5 EUR pe zi.
Despre hotel: Pe teritoriul Hotelului Naslada există un restaurant pentru grătar, care oferă preparate bulgărești și un bar cu o gamă largă de băuturi. La dispoziția oaspeților există și excursii, precum și o mică sală de conferințe cu o capacitate de 30 de locuri, dotată cu un ecran LCD mare și un sistem de sunet.

Sport și SPA: ofertele SPA ale Hotelului Complex Naslada sunt două piscine în aer liber cu umbrele și șezlonguri, saună și masaje. În plus, la dispoziție există o sală de fitness, tenis de masă și biliard, biciclete de închiriat, un loc de joacă pentru volei și un loc de joacă pentru baschet.


Prețurile în Complexul hotelier NASLADA ***

Check-out - până la 12:00

Mâncare și băuturi:
Mic dejun tip bufet cu apă, suc, cafea și ceai inclus - 08.30 - 10.30
Cina la bufet cu apă, suc, cafea și ceai incluse - 18.30 - 20.00 (pentru HB)

Sport și divertisment - gratuit:
Două piscine cu umbrele și șezlonguri
Fitness
Tenis de masa

Parcare: gratuită, în aer liber, nepăzită, depinde de disponibilitate

Servicii contra plată suplimentară:
Biliard
Biciclete de închiriat
Masaje
Sauna
Excursii
Sala de conferințe - 100 EUR / zi; 80 EUR / b jumătate de zi
Aer condiționat - 4 EUR pe cameră / zi

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.