Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAMARA


Descriere

Hotel Samara este situat în Balcic și are bar, restaurant, piscină sezonieră în aer liber și grădină. Oaspeții au la dispoziție camere de familie și loc de joacă pentru copii. De asemenea, hotelul oferă recepție cu program nonstop, room-service și serviciu de schimb valutar.

Toate camerele includ aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, fierbător, birou, duș și uscător de păr. De asemenea, camerele hotelului sunt prevăzute cu dulap și baie privată.

Oaspeții pot savura un mic dejun continental în fiecare dimineață la Hotel Samara.

Oaspeții beneficiază de acces la o terasă la soare. Hotel Samara oferă serviciu de închirieri auto și biciclete, iar zona este renumită pentru drumeții și ciclism.

Plaja centrală din Balcic se află la mai puțin de 1 km de hotel, iar plaja Palatului este situată la 12 minute de mers pe jos. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, aflat la 48 km. Hotel Samara oferă serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Room Service
Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Piscina exterioara