Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Perun Lodge este situat in Bansko, la aproximativ 300 m de telegondola si la aproximativ 700 m de centrul statiunii.

Facilitati hotel

Perun Lodge pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: receptie, room service (contra cost), Wi-Fi gratuit in intregul hotel, camera pentru depozitarea echipamentelor de ski (gratuit), restaurant principal cu gradina de iarna, restaurant a la carte, lobby bar, acces gratuit la piscina interioara, sauna, baia de aburi, fitness, seif (gratuit), masaj (contra cost), Jacuzzi (contra cost), tratamente SPA (contra cost), parcare exterioara si garaj (ambele contra cost, disponibilitate limitata), baby cot (la cerere, gratuit), loc de joaca pentru copii. Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de incalzire centralizata, TV cu programe prin cablu, telefon, seif, Wi-Fi gratuit, baie cu dus, uscator de par, halat de baie. Apartamentele dispun, in plus, de mini bar, cuptor cu microunde, toaster si fierbator de apa. Nu toate camerele au balcon.

Informatii utile

Tariful include cazare, mic dejun, acces gratuit la piscina interioara, sauna, baia de aburi, camera pentru depozitarea echipamentelor ski, transfer la/de la ski lift (conform programului stabilit de hotel), Wi-Fi.

Cina de Revelion (obligatorie) - 80.00 Euro/adult, 40.00 Euro/copil (5-11,99) / copii (0-4,99) - gratuita.   

Nu se organizeaza cina standard pe data de 31.12.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.