Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Complexul este situat la 800 de metri de Castelul Bran si se intinde pe o suprafata de aprox 60.000 mp. Este format din 12 vile cu capacitate intre 5 si 24 camere, 2 restaurante, 1 terasa bar, baza de agrement, sala de teatru, parc istoric, magazin de suveniruri si Birou de informare turistica baza de agrement, parc istoric.
FACILITATI UNITATE
GRATUIT la dispozitia turistilor cazati in club (in limita disponibilitatilor si a functionalitatii):
- 1 Piscina exterioara incalzita cu jacuzzi (in sezonul de vara);
- 1 Piscina exterioara, incalzita, pentru copii, cu instalatii de joaca (sezonul de vara);
- 1 Piscina interioara, incalzita, cu jacuzzi
- Valea cu povesti - vizite si activitati la Casuta lui Mos Craciun, Casuta Albei-ca-Zapada, Castelul lui Fat Frumos, Castelul Balaurului, Casa Vrajitoarei, Zona Arctica Club Vila Bran, Castelul Printesei si Barlogul lui Culita .
- Sala de jocuri (sah, table, sjoelen, air - hockey, biliard, bank - shot);
- Mese de biliard, mese de ping - pong, petanque, darts, echitatie in manej (cal, ponei);
- Parc natural cu hamace si bancute;
- Teren de tenis, mini teren de baschet, terenuri de fotbal;
- Amfiteatru - jocuri, concursuri,
- Parc istoric (12 statui reprezentand regi si domnitori din istoria noastra, incepand de la Burebista pana la Regina Maria);
Baza de agrement este gratuita si poate fi folosita in limita disponibilitatii, a functionalitatii si in functie de conditiile meteo, in masura in care ne este permis de catre autoritati in contextul pandemic.
Pentru a fi recunoscuti ca turisti cazati in cadrul Club Vila Bran si a putea astfel beneficia de baza de agrement, la check-in, veti primi o bratara pe care este obligatoriu sa o purtati la mana. Accesul la baza de agrement si activitatile organizate, este diferentiat in functie de pachetul ales (doar cazare sau cazare cu toate mesele); turistii care opteaza doar pentru servicii de cazare nu vor beneficia de jocuri, concursuri, ateliere de creatie, drumetii, etc.
In dotarea Club Vila Bran se gasesc numeroase spatii si instalatii de agrement, terenuri de sport, piscine, locuri de joaca, animale domestice sau salbatice. Utilizarea acestora pentru agrement, joaca sau sport se face pe propria raspundere sau pe raspunderea parintilor insotitori. Club Vila Bran si personalul acestuia nu se fac raspunzatori pentru eventualele accidentari sau probleme ce pot aparea. Comportamentul decent este obligatoriu. Orice comportament deranjant, jignitor, violent sau amenintator al Beneficiarului poate duce la intreruperea sejurului si decazarea Beneficiarului si a insotitorilor acestuia. Club Vila Bran isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
Tarifele doar pentru cazare, nu includ facilitatile bazei de agrement si momentele de divertisment. Acestea sunt oferite gratuit in masura posibilitatii si disponibilitatii si cu respectarea conditiilor si regulilor Club Vila Bran, in masura in care reglementarile date de autoritati, ne permit desfasurarea lor.
Club Vila Bran nu se face raspunzator de eventualele efecte ale unor calamitati naturale, inzapeziri sau diverse lucrari care ar putea cauza blocarea traficului rutier, alimentarea cu apa, gaz sau energie electrica si nici de modificari de ultim moment aduse programului de activitati datorita conditiilor meteo sau regulilor/restrictiilor impuse de catre autoritati./
ATRACTII TURISTICE
Castelul Bran, Cetatea Rasnov, Dino Park Rasnov
POLITICI
Check-in incepand cu orele 16:00, check-out pana la orele 11:00.
SERVICII DE MASA
3 mese/zi (mic dejun, pranz, cina); meniurile se aleg dintre 3 variante de meniu prestabilite. Intervalele orare pentru servirea meselor sunt:
- mic dejun - 08.00-09.30
- pranz - 12.30-14.00
- cina - 18.00-21.00
Variantele de meniu nu includ bauturi. Prima masa servita poate fi cina sau pranzul (in ziua de check in), iar ultima masa (in ziua de check out), in concordanta, poate fi pranzul sau micul dejun. Pentru servirea meselor trebuie sa fiti prezenti in restaurant la orele de servire de mai sus; daca nu ajungeti la o masa, aceasta nu poate fi reprogramata (se pierde). Tariful cu mese trebuie luat pentru toate persoanele din rezervare (adulti si copii), pentru toate noptile de cazare. Rezervarea de masa se face doar in interiorul restaurantului (NU se fac rezervari pe terasa).
FACILITATI COPII
Casuta animatie
Sala de teatru
Sala de jocuri
2 mini terenuri: tenis, fotbal
Teren de tenis, mini-teren de baschet, tenis de picior
Tir cu: arcul, arma de airsoft, arma de paintball
Pista jogging
Mini zoo
Parc natural
Parc istoric
Manej
Loc de joaca pentru copii
Clubul Copiilor
Foc de tabara
Amfiteatru
Mega sah
Valea cu povesti
Program divertisment
Biblioteca
Atelier de creatie
FACILITATI EVENIMENTE
Sala de conferinte
Sali training Vila 4
Sala training Vila 5
Sala training Vila 7
Sala training Vila 8
Sala training Vila 10
Sala training Vila 11
Sala de teatru



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie