Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VEMARA CLUB HOTEL


Descriere

Complexul construit în 2010 este situat lângă orașul Byala (aproximativ 1 km), pe frumosul Cap Sf. Atanas, unde rămășițele unei așezări antice au fost găsite de mai bine de 2000 de ani

Despre Hotel Vemara Club , Byala – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite


Hotel VEMARA CLUB *** Byala

Stațiune:
Byala
Locație: Complexul construit în 2010 este situat în apropierea orașului Byala (la aproximativ 1 km), pe frumosul Cap Sf. Atanas, unde s-au găsit rămășițele unei așezări străvechi de mai bine de 2000 de ani. La 200 de metri de complex este un muzeu în aer liber cu un centru de informare turistică. Distanța până la cea mai apropiată plajă și debarcaderul de iahturi este de aproximativ 300 m. Linii de autobuz către Varna, Burgas, Sunny Beach (35 km) și Nessebar. În imediata apropiere (3 km) se află orașul Obzor, cu o discotecă mare și multe restaurante. Un transport regulat de la hotel la plaja apropiată cu șezlong și umbrelă de soare gratuite (în funcție de disponibilitate).
Plaja: 300 de metri de hotel. Fundul mării este plat, cu acces lin.
Cazare: Complexul Vemara Club are o clădire principală cu 70 de camere și apartamente și 13 vile private. Dintr-o parte a camerelor veți găsi o vedere splendidă spre mare.

CAMERA DUBLA 2 + 1:
Toate camerele au balcon cu vedere la parc, aer conditionat individual, baie cu dus, mini frigider, TV cu TV satelit, patul suplimentar este o canapea extensibila. Capacitate maximă de 2 adulți și 1 copil.
CAMERA DUBLA 2 + 1 / 2 + 2 vedere la MARE: Toate camerele au balcon cu vedere la mare, aer conditionat individual, baie cu dus, mini frigider, TV cu TV satelit, pat suplimentar – canapea extensibila. Capacitate maximă de 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii.
APARTAMENT 2 + 2: Toate apartamentele au vedere parțială la parc și au balcon, aer condiționat individual, baie/toaletă cu duș, mini frigider, TV cu TV prin satelit. Apartamentele sunt compuse dintr-un dormitor si un living (tranzit dintr-o camera in alta) cu 1 pat suplimentar (canapea extensibila). Spatiul este fara usa despartitoare. Capacitate maximă pentru 3 adulți și 1 copil sau 4 adulți.
APARTAMENT 2 + 2 vedere la MARE: Apartamentele sunt cu vedere la mare si au balcon, aer conditionat individual, baie/toaleta cu dus, minifrigider, TV prin satelit. Apartamentele sunt compuse dintr-un dormitor si un living (tranzit dintr-o camera in alta) cu 1 pat suplimentar (canapea extensibila). Spatiul este fara usa despartitoare. Capacitate maximă pentru 3 adulți și 1 copil sau 4 adulți.
VILA 6 + 1: Vilele sunt pe trei sau două etaje, la primul etaj se află o cameră dublă mare (aproximativ 35 mp) în ambele tipuri, living, chicinetă utilată și paturi, la etajul doi în vilele cu două etaje sunt trei camere, dar cu două băi iar la trei etaje sunt două camere cu o baie iar la etajul trei în camera cu trei etaje este o cameră dublă cu baie. Toate camerele au o terasă mare, aer condiționat individual, TV cu canale prin satelit. Capacitate maximă de 7 adulți.

Pătuțul de copii este oferit gratuit la cerere prealabilă.
Animalele de companie nu se acceptă.
Nu există facilităţi adecvate pentru cazarea persoanelor cu dizabilităţi.
Despre hotel: Restaurant principal, lobby bar, sky bar, bar la piscină, loc de joacă pentru sport, loc de joacă pentru copii și parcare gratuită. Cu taxă suplimentară: telefon, închiriere de mașini, medic, seif. Pe tot parcursul zilei, este disponibil un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul (programat) către plaja din apropiere și plaja Byala.
Sport și divertisment: Două piscine în aer liber (una în fața hotelului cu secțiune pentru copii și una în fața vilelor), fitness, tenis de masă, șah, darts, polo pe apă, minifotbal, volei, baschet, aerobic, apă gimnastică, animație sportivă zilnică și jocuri. Un transport regulat de la hotel la plaja apropiată cu șezlong și umbrelă de soare gratuite (în funcție de disponibilitate).


All inclusive al Hotelului VEMARA CLUB *** pentru sezonul de vară 2023 include:


Mâncare și băuturi: în restaurantul panoramic principal cu bucătărie deschisă sau în restaurantul à la carte
Mic dejun 07:30 - 10:00 h
Prânz 12:00 - 14:00 h
Cina 18:00 - 21:00
Băuturile la prânz și cină includ: băuturi răcoritoare interne, bere casnică și vin casnic.
Cafea, ceai și dulciuri mici, pizza și spaghete (15:00 – 16:00) la barul de la piscină.
O varietate de băuturi alcoolice produse local (bere bulgară, vin, whisky, vodcă, gin, coniac), băuturi calde și răcoritoare sunt oferite gratuit la barul din hol și la barul de la piscină (10:00 – 22:00), la sky bar : (22:00 - 22:00).
* În timpul prânzului și cinei în restaurantul principal și restaurantul à la carte sunt servite băuturi răcoritoare, bere și vin. Toate băuturile sunt produse în Bulgaria. Băuturile alcoolice importate sunt disponibile contra cost. După ora 22:00. toate băuturile sunt oferite la barul din hol contra cost.

Formula AI începe cu Pizza și spaghete în ziua sosirii și se termină cu un prânz în ziua plecării.
Check-in: dupa ora 14:00
check-out: până la ora 12:00

Sport și divertisment - utilizare gratuită:
Piscină în aer liber, șezlong și umbrelă lângă piscină și în funcție de disponibilitate.
Șezlong și umbrelă de soare gratuite (în funcție de disponibilitate) pe plaja din apropiere.
Tenis de masă, fitness, șah, darts, minge de biliard, minifotbal, minivolei, baschet, aerobic, gimnastică acvatică, animație sportivă zilnică și jocuri.
Șase zile pe săptămână oferă un program de animație de seară, care începe la ora 21:00.
Acces gratuit la Wi-Fi în holul hotelului.
Transfer gratuit la plaja din apropiere.

Pentru copii – utilizare gratuită:
Animație pentru copii între 4 și 12 ani. Copiii cu vârsta sub 4 ani au voie doar cu însoțitor.
Discoteca pentru copii de la 20:30 la 21:00: 6 zile pe săptămână
Loc de joaca
Sectiune pentru copii intr-una din piscine

Servicii contra cost EXTRA:
Seifuri la recepție
Telefon
Sauna si masaje
Taxi, închiriere de mașini, doctor
Spălătorie, curățătorie chimică și călcătorie
Wi-Fi în camere

Parcare: Parcare nepăzită gratuită (locuri limitate și în funcție de disponibilitate). Hotelul își rezervă dreptul de a modifica tariful de parcare în orice moment.

** În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonulu

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.