Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Calin Crisan


Descriere

Localizare: Casa Calin se afl localizata in comuna Crisan, pe malul drept al bratului Sulina, catre localitatea cu acelasi nume.

Descriere: Casa Clin a intrat in functiune din 2010, si este formata dintr-o echip a familiei. Ghizii si buctria local, toate acestea au in spate anii de experient iar recenziile celor ce ne-au vizitat arat deviza noastr: 'veniti turisti si plecati prieteni'.

Pensiunea Casa Clin, situat in comuna Crisan, nr. nou 502, promovam traditii locale cu specific deltaic - excursii cu barca, pescuit si meniuri traditionale din propria gospodarie- legume,lapte,oua,peste,fructe, mereu proaspete. Terasa traditionala, debarcaderul de la Dunare, canalul din spatele casei, barcile pregatite pentru excursii si povestile ghizilor despre aceste locuri minunate va asteapta sa le vizitati cu incredere. De la noi, cu barca, se pot vizita padurea Letea unica prin faptul de a exista pe un grind maritim, orasul Sulina cu plaja, gura de varsare a Dunarii in mare si alte obiective de interes, ture pe lacuri si canale cu birdwatching, fotografii, vizitarea satului lipovenesc Mila 23, partide de pescuit la rapitor sau stationar,vizitarea localitatii Caraorman.

Ofer facilitti de grtar si o teras. La proprietate si in zona din jur pot fi practicate diverse activitti, inclusiv drumetii.
La cerere, oaspetii se pot bucura de mancruri de cas, preparate cu produse bio. Tot la cerere si la un cost suplimentar, pot fi organizate excursii cu barca in Delta Dunrii.

Transfer optional!Pentru transfer va rog sa sunati la numarul de telefon 0735156730


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.