Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Alcor 3*** este situat in zona nordica a statiunii Mamaia, avand o denumire data de o stea relativ tanara din constelatia Ursa Mare. Aceasta este un hotel prietenos, potrivit pentru cupluri, familii cu copii dar si pentru grupuri de tineri. Copiii cu vârsta cuprinsa intre 0 si 12 ani stau gratis când sunt folosite paturile existente. In camerele triple pentru copiii cu varsta peste 12 ani se achita o taxa suplimentara specificata in anexa tarifara. Toate camerele dispun de baie proprie cu cabina de dus, balcon, AC, televizor LCD, minibar, seif, foehn Tariful include TVA, micul dejun in sistem bufet suedez, umbrela si sezlonguri pe plaja privata a hotelului. Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti sau 2 adulti cu 1 copil (0-12 ani) Camerele duble nu permit utilizarea de paturi suplimentare Capacitate maxima apartament: 4 adulti sau 2 adulti cu 2 copii (0-12 ani) Check-inul se face dupa ora 16.00 iar check-out-ul pana la ora 12.00. Micul dejun este in sistem bufet suedez si se serveste intre orele 7.00-10.00. Este posibilă parcarea privată gratuit la proprietate (nu este posibilă rezervarea). Animalele de companie nu sunt acceptate.

Localizare

Hotelul Alcor este situat la o distanta de cativa metri de tarmul marii, in zona nordica a statiunii Mamaia, zona considerata a fi selecta si renumita pentru plajele generoase.

Facilitati hotel

Hotelul are la dispozitia oaspetilor sai restaurant, bar, pizzerie, sala de biliard, acces la  internet, sala de conferinte, parcare, loc de joaca pentru copii.

Facilitati camere

Camerele hotelului dispun de balcon cu vedere spre mare, baie, televizor, mini-bar, frigider, telefon, aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.