Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

POEZIA


Descriere

Eleganta si confort...va veti bucura din plin de ele daca vizitati Hotelul Poezia 4* din Luna Ses, localitatea Negresti Oas, judetul Satu Mare.
Amplasat ideal in zona montana, la doar 3 km de partia de ski, 8 km de localitatea Negresti Oas, 50 km fata de municipiul Satu Mare, oferind o panorama incredibila asupra partiei, Hotel Poezia 4* reprezinta marca stilului, dedicat turistului modern si sofisticat, cu puternice elemente de traditie, specific zonei.


Dubla matrimoniala: Camere luminoase, spatioase, cu balcon, oferind o priveliste frumoasa. Toate camerele au baie proprie, cu dus si ofera posibilitatea de a adauga un pat suplimentar.

Duble Twin: Camere cu doua paturi alaturate. Toate camerele au baie proprie, cu dus si ofera posibilitatea de a adauga un pat suplimentar.

Apartament: Apartament compus din sufragerie, dormitor si baie proprie cu dus. Capacitate standard - 4 persoane. Posibilitate de a adauga un pat suplimentar. Sufrageria are canapea extensibila iar dormitorul, pat matrimonial. Ideal pentru familii cu copii.


Hotelul dispune de asemenea si de restaurant, piscina interioara, cu acces gratuit pentru oaspetii hotelului.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.