Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Miorita este amplasat in partea nordica a statiunii Neptun, la o distanta de 700 de metri fata de plaja, 150 m de centrul staţiunii si 300 m față de gara Neptun. Situat intr-o zona cu vegetatie bogata, hotelul este ideal pentru o vacanta linistita, departe de agitatia urbana. Dotarile, mobilierul modern, profesionalismul personalului si atentia la detalii fac din hotelul Miorita un loc potrivit pentru un sejur deosebit la malul Marii Negre. Hotelul Miorita dispune de piscina exterioara si pool bar, restaurant, terasa si foisoare, loc de joaca pentru copii interior, 2 săli de conferinţã cu 50, respectiv 100 locuri cu dotãri audio, internet video şi flipchart. Hotelul Miorita este structurat pe 5 etaje si are 93 camere duble superioare 3 stele (corp C), 233 camere duble 3 stele standard (corp A si B). OFERTA SPECIALA "MARE PENTRU CEI MICI" PERIOADA 27.05-15.07.2022 GRATUITATE LA MASA SI CAZARE PENTRU TOTI COPIII PAT SUPLIMENTAR GRATIS IN LIMITA DISPONIBILITATII UN COPIL SAU DOI AU CAZARE SI MASA GRATIS (TIPUL DE MASA ACHITAT DE ADULTI) OFERTA ESTE VALABILA PENTRU UN SEJUR DE MINIM 3 NOPTI

Localizare

Hotel Miorita este pozitionat la 150 m fata de centrul statiunii Neptun, 300 m fata de gara si 350 m fata de plaja.

Facilitati hotel

Hotelul Miorita dispune de frizerie si coafor, 2 sali de conferinta cu 50, respectiv 100 locuri cu dotari audio, video si flipchart. Servicii gratuite: informatii turistice, seif la receptie, primire si transmitere mesaje, distribuire corespondenta, intrare piscina. Servicii cu plata: telefon, fax, coafor, cosmetica, parcare, aer conditionat pentru jumatate din camere, organizare evenimente. Restaurantul este clasic si ofera meniu a la carte, bufet, meniu dietetic la cerere si are capacitate de 700 locuri. Servirea mesei se face in sistem bufet suedez sau in sistem a la carte cu plata fisa cont. Accesul cu animale de companie nu este permis.

Facilitati camere

Hotelul ofera cazare in 334 camere duble care dispun de TV, minibar. Numai camerele de la etaj au balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.