Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lilia


Descriere

Hotel Lilia 4* se afla la doar 20 m distanta de plaja cu nisip din Nisipurile de Aur si la 500 de centrul statiunii.

Despre Hotel Lilia, Nisipurile De Aur – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite


Hotel Lilia****Nisipurile de Aur

Stațiune: Nisipurile de Aur
Localizare: Hotelul Lilia este situat la doar cativa metri de plaja din Nisipurile de Aur, la 500 de metri de centrul statiunii.
Plaja: cu nisip, 20 m. de la hotel. Fundul mării este plat, cu acces lin.
Cazare: Hotelul Lilia dispune de 206 camere duble, 41 de apartamente si 1 apartament VIP. Hotelul are 4 lifturi. Toate camerele de la 1 etaj (nivel de recepție) nu sunt accesibile cu liftul.

DBL 2+1: Suprafata aproximativa de 25 mp. Mobila-dulap, doua paturi separate sau alaturate, raft, telefon, TV, minibar, balcon cu masa si scaune, cabina de dus sau cada (doar in unele camere), uscator de par. Vedere-mare sau parc. Sistemul AC este central. Internet (wireless). Patul suplimentar pentru cel de-al treilea adult este o saltea suplimentară și pentru pat extensibil pentru copil. Capacitate maximă de 3 adulți.
APP 2+2: Suprafata aproximativa de 35 mp. Unele apartamente constau din 2 unități separate (sufragerie și dormitor separate cu ușă), iar alte apartamente sunt o unitate comună (deci, neseparate, este împărțită optic în zonă de zi și de dormit). Mobilier - dulap, doua paturi separate sau alaturate, raft, telefon, TV, minibar, balcon cu masa si scaune, cabina de dus sau cada (doar in unele camere), uscator de par. Paturile suplimentare sunt paturi extensibile. Vedere-mare sau parc. Sistemul AC este central. Capacitate maximă pentru 2 adulți și 2 copii.
APP 3+1: Suprafata aproximativa de 35 mp. Unele apartamente constau din 2 unități separate (sufragerie și dormitor separate cu ușă), iar alte apartamente sunt o unitate comună (deci, neseparate, este împărțită optic în zonă de zi și de dormit). Mobila-dulap, doua paturi separate sau alaturate, raft, telefon, TV, minibar, balcon cu masa si scaune, cabina de dus sau cada (doar in unele camere), uscator de par. A treia persoană doarme pe o saltea suplimentară, iar a patra pe pat extensibil. Vedere-mare sau parc. Sistemul AC este central. Capacitate maximă pentru 3 adulți și 1 copil.
APP 4+2 VIP: Suprafata aproximativa de 45 mp. Cuprinzând un hol de intrare, două dormitoare separate și un living cu mobilier. Oferă telefon, TV, minibar, 2 băi (cu/fără cadă) cu WC cu bideu, uscător de păr, balcon cu masă și scaune, vedere la mare-centrală. Sistemul AC este central. Internet (wireless). Patul suplimentar pentru adult este saltea suplimentară și pentru copil – pat extensibil. Capacitate maximă pentru 5 adulți și 1 copil.

Patut - gratuit, la cerere in avans.
Nu este permisă cazarea cu animale de companie.
Hotelul nu are camere pentru persoane cu dizabilitati.
Despre hotel: Restaurant principal, lobby bar, bar la piscina in gradina, restaurant a-la-carte, gradina, sala de conferinte cu 130 de locuri.
Sport și Spa: Piscina în grădină, piscină pe acoperișul hotelului.
Sală de fitness, tenis de masă, biliard, salon cosmetic, masaj, solar, saună.

DP(cazare, mic dejun și cină (fără băuturi) la Hotel Lilia**** pentru sezonul de vară 2023 INCLUDE:
Alimente:
Mic dejun: bufet de la 7:30 până la 10:00
Cina: bufet de la 18:00 până la 21:00

Programe sportive și recreative:
Piscina in gradina cu sezlonguri si umbrele, prosoape – gratuit
wi-fi în camere și în zonele comune – gratuit
* Check-in după 14 ore. și check-out până la ora 11.

Pentru copii:
Scaune pentru copii in restaurant
Patut
Piscina pentru copii (sectiune)

Pentru taxă suplimentară:

Restaurant a-la-carte
Sală de conferință
Piscina de pe acoperiș - 15 BGN pe zi.
Sală de fitness
Tenis de masa
Biliard
Mini bar in camera
Seif
Masaj, solar, saună, servicii cosmetice etc.

Parcare: contra cost, nepăzită, locuri limitate, preț 15 BGN/zi. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica prețul parcării în orice moment

** În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie