Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Luna


Descriere

Hotel Luna este situat în partea de nord a Nisipurile de Aur, la 50 de metri de plajă şi la 600 de metri de centrul staţiunii.

Despre Hotel Luna, Nisipurile De Aur – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite


Hotel LUNA **** Nisipurile de Aur

Stațiune: Nisipurile de Aur
Localizare: Hotelul Luna de 4 stele se află la doar 50 de metri de plaja Nisipurile de Aur și la 500 de metri de centrul stațiunii.
Plaja: cu nisip, la 50 de metri de hotel. Fundul mării este plat, cu acces lin.
Cazare: Hotel Luna are ultima reconstrucție în 2003. Renovare parțială 2020. Clădirea cu 7 etaje este deservită de 4 lifturi și are 278 camere - 252 camere duble cu vedere la mare sau la parc, 18 camere de familie și 8 apartamente. Toate unitățile sunt accesibile cu liftul.

DBL 2 + 1: Suprafata aproximativa de 23 mp. Camerele sunt mobilate cu două paturi obișnuite și pat suplimentar - canapea extensibilă, TV prin satelit, aer condiționat individual, telefon cu linie directă, internet Wi-Fi, minibar, balcon cu vedere la parc. Băile sunt complet mobilate cu cadă sau duș, uscător de păr. Capacitate maximă de 3 adulți.
DBL 2 + 1 vedere la MARE: Suprafata aproximativa 23 mp. Camerele sunt mobilate cu două paturi obișnuite și pat suplimentar - canapea extensibilă, TV prin satelit, aer condiționat individual, telefon direct, internet Wi-Fi, minibar, balcon cu vedere la mare. Băile sunt complet mobilate cu cadă sau duș, uscător de păr. Capacitate maximă de 3 adulți
DBL 2 + 1 DELUXE vedere la MARE: Suprafata aproximativa 23 mp. Complet renovate în perioada 2015 - 2020, camerele duble deluxe cu vedere la mare sunt mobilate elegant și luxos cu două paturi obișnuite, pat suplimentar - canapea extensibilă, TV prin satelit, aer condiționat individual, telefon direct, Wi-Fi, minibar, balcon , baie cu cabina de dus, uscator de par. Capacitate maximă de 3 adulți.
FAM 2 + 2: Suprafata aproximativa 33 mp. Se compune din două unități cu o arcadă între ele - un dormitor cu pat dublu și un living cu o canapea extensibilă pentru 2 persoane. Există TV prin satelit, aer condiționat individual, telefon cu linie directă, internet Wi-Fi, minibar, balcon cu vedere la parc, baie cu duș, uscător de păr. Capacitate maximă pentru 3 adulți și 1 copil sau 4 adulți.
FAM 2 + 2 vedere la MARE: Suprafata aproximativa de 33 mp. Este o unitate, mai spațioasă decât o cameră dublă standard și are o zonă de relaxare. Există pat dublu și o canapea extensibilă pentru 2 persoane, TV prin satelit, aer condiționat individual, telefon direct, internet Wi-Fi, minibar, balcon, baie cu cabină de duș, uscător de păr. Renovat în 2020. Capacitate maximă pentru 3 adulți și 1 copil sau 4 adulți.
APP 2 + 2: Suprafata aproximativa 43 mp. Este format din două unități conectate printr-o arcadă - un dormitor cu pat dublu și un living cu o canapea extensibilă pentru 2 persoane. Camerele sunt tranzitorii. Renovat în 2020. Există TV prin satelit, aer condiționat individual, telefon direct, internet Wi-Fi, minibar, balcon cu vedere la parc, baie cu cabină de duș – WC separat, uscător de păr. Capacitate maximă pentru 3 adulți și 1 copil sau 4 adulți.

Pătuțul de copii este oferit gratuit și la cerere prealabilă.
Animalele de companie sunt acceptate la cerere prealabilă, până la 5 kg la un cost suplimentar de 15 BGN, plătibil la recepție.
La parter există 1 cameră dublă cu vedere la parc, potrivită pentru găzduirea persoanelor cu dizabilități. Capacitate maximă 2 adulți.
Despre hotel: Complexul dispune de facilitati pentru masa si divertisment ca restaurant principal cu 260 de locuri, lobby bar, bar la piscina, snack bar, camera pentru copii. Există, de asemenea, servicii precum seifuri, schimb valutar, spălătorie și călcătorie, închirieri auto, servicii taxi, parcare.
Sport și Spa: Hotel Luna oferă un centru de balneoterapie și spa cu tradiții de lungă durată oferind tratamente curative, recreative și cosmetice, masaj, saună, piscină interioară cu secțiune pentru copii / încălzită în lunile mai și septembrie/, piscină exterioară cu secțiune pentru copii, sală de fitness și biliard.


DP + /pat, mic dejun si cina/ in hotel LUNA **** pentru sezonul 2023 INCLUDE:


Masa la restaurantul principal:
Mic dejun tip bufet: 07:30 - 10:30
Cina la bufet: 18:00 - 21:00
Băuturi în timpul cinei: băuturi alcoolice și nealcoolice locale nelimitate
* Check-in după 14 ore, check-out până la 12 ore.

Sport și divertisment:

Utilizarea gratuită a piscinei interioare și exterioare
Umbrele și șezlonguri gratuite în jurul piscinei (în funcție de disponibilitate)
Wi-Fi gratuit în zona lobby-ului hotelului, internet wi-fi în camere - gratuit
Fitness gratuit
Animație – 6 zile pe săptămână (iunie-sept.)

Pentru copii:

Sectiunea copii in piscine
Camera copiilor
Animație și mini discotecă 6 zile pe săptămână (iunie-sept.)

Servicii suplimentare contra cost:

Seif
Mini bar
Centru balneo si SPA
Biliard
spălătorie și călcătorie și alte servicii

Parcare:
Locuri de parcare exterioare disponibile contra cost – 25 BGN pe zi in fata hotelului; 20 BGN lângă hotel. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica prețul parcării în orice moment.

**
În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

ALL INCLUSIVE al Hotelului LUNA **** pentru sezonul de vară 2023 INCLUDE:

Mese la restaurantul principal:
Mic dejun tip bufet: 07:30 - 10:30 (cafea, ceai, lapte, suc post-mix, apă)
Prânz tip bufet: 12:00 - 14:00 (apă, băuturi răcoritoare post-mix, vin la halbă, bere la halbă, băuturi alcoolice locale, băuturi calde precum cafea, ceai, cappuccino și cacao)
Cina la bufet: 18:00 - 21:00 (apă, băuturi răcoritoare post-mix, băuturi alcoolice locale cum ar fi vodcă, gin, whisky, lichior de mentă și lichior de mastic, vin la halbă, bere la halbă, băuturi calde precum cafea, cappuccino și cacao).
*Cine tematice bufete și show cooking în restaurantul principal de mai multe ori pe săptămână /pește, bulgăresc, bucătărie italiană/.
Mic dejun de după-amiază: 15:00 - 16:00 (pizza, sandvișuri, croissante, înghețată și băuturi precum băuturi răcoritoare post-mix, vin la halbă și bere la halbă, băuturi calde)
Băuturi:
Bar la piscină: 10:00 - 18:00 - apă, băuturi răcoritoare post-mix, vin la halbă, bere la halbă, cafea, ceai, băuturi alcoolice locale (vodcă, gin, whisky, lichior de mentă și lichior de mastic etc.)
Bar din hol: 10:00 - 23:00 (apă, băuturi răcoritoare post-mix, vin la halbă, bere la halbă, cafea, ceai, împreună cu băuturi alcoolice locale, cum ar fi vodcă, gin, whisky, vermut, lichior de mentă și lichior de mastic). ), cocktailuri.
* Check-in după ora 14, check-out până la 12.
*Mesa începe cu gustări în ziua sosirii și se termină cu prânzul de la plecare.

Sport și divertisment:

Utilizarea gratuită a piscinei interioare și exterioare
Umbrele și șezlonguri gratuite în jurul piscinei (în funcție de disponibilitate)
Wi-Fi gratuit în zona lobby-ului hotelului, internet wi-fi în camere - gratuit
Fitness gratuit
Animație – 6 zile pe săptămână (iunie-sept.)

Pentru copii:
Sectiunea copii in piscine
Camera copiilor
Animație și mini discotecă 6 zile pe săptămână (iunie-sept.)

Servicii suplimentare contra cost:
Seif
Mini bar
Centru balneo si SPA
Biliard
spălătorie și călcătorie și alte servicii

Parcare: Locuri de parcare exterioare disponibile contra cost – 25 BGN pe zi in fata hotelului; 20 BGN lângă hotel. Hotelul își rezervă dreptul de a modifica prețul parcării în orice moment.

**În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie