Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Zorile


Descriere

Situata la marginea padurii, Vila Zorile se afla la numai 250 de metri de centrul statiunii Poiana Brasov. Tarifeleinclud TVA dar nu includ taxa de statiune si salvamont in valoare de 3 lei/persoana/zi. Servicii gratuite: sauna uscata, ciubare cu apa calda, internet wireless,parcare. Pentru Weekend sejurul minim este de 2 nopti. NU este permis accesul cu animale de companie. Cazarea se face începȃnd cu ora 15.00 şi se termina la ora 12.00 in ziua plecarii.

Localizare

Vila Zorile se afla la numai 500 de metri de partia de schi Bradu din Poiana Brasov.

Facilitati vila

Vila Zorile din Poiana Brasov dispune de locuri proprii de parcare in incinta unitatii, sala de conferinta si de evenimente speciale cu o capacitate 35 de locuri, bar, sala de mic dejun, sauna.

Facilitati camere

Vila Zorile din Poiana Brasov pune la dispozitia clientilor 40 de locuri de cazare in 2 apartamente , 9 garsoniere si 6 camere duble, toate fiind dotate cu grup sanitar propriu, minibar, sistem de cablu TV si televizoare color.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.